Ugrás a tartalomra

2016-os tavasz/nyári kollekciók a shopban

FTD_2

Hamarosan itt van az év legszebb évszaka, a tavasz, melyet azért imádunk, mert a megújulás időszaka a természetben és a divatban is. Tökéletes alkalom ez egy új ruhatár kialakítására, mert nemcsak a fazonok lesznek könnyedebbek, az anyagok légiesebbek, de a színvilág is teljesen átalakul. A tél teltebb, sötétebb árnyalatai után a tavaszi színpaletta mindig frissességet és felüdülést hoz, nem lesz ez másképp a 2016-os tavaszi szezonban sem. A Fashion Days-en pedig máris megjelentek a 2016-os tavasz/nyári kollekciók a legkedveltebb márkáktól, amikből most készítettünk nektek egy kis ajánlót, hogy Ti is velünk hangolódjatok az új szezonra.

1. Valami színesre vágysz? Akkor a Desigual a Te márkád!Válassz egyet a legizgalmasabb színvilágú cipők közül, hogy vidáman léphess át a tavaszba.collage_desigual

2. Egy csipet extravagancia? Just Cavalli!Egy időtálló egyben kivételes designal készült karórába mindig érdemes befektetni. Ebben a szezonban pedig egy állatmintás darab igazán stílusos választás!

collage_JC

3. Matróz stílus a javából! Angol elegancia, avagy Pepe Jeans!Nagy rajongói vagyunk ennek a klasszikus, mégis szuper friss és fiatalos irányzatnak. Már évtizedek óta a tred-paletták élén vannak a csíkos darabok, és a Pepe Jeans kollekcióban idén is minden kategórában megtalálod a kedvenceidet.

collage_PJ

A 2016-os tavasz/nyári kollekciók folyamatosan frissülnek a shopban így ha időben fel akarsz készülni az új szezonra érdemes szemmel tartani a kínálatot:

Irány a shop//NŐIIrány a shop//FÉRFI