Ugrás a tartalomra

2015-ös image fotók: A legjobb nyári trendek

A legjobb nyári trendek _Swimwear

2015-ös image fotók:

A legjobb nyári trendek

A nyár az az évszak, amikor mindenki legszívesebben a várostól távol töltené az idejét, mondjuk egy távoli szigeten, tengerparti üdülőhelyen vagy egy várohoz közeli. A nyár hangulata hamar magával ragadja az embert, és kiszakítja a hétköznapi szürkeségből. Ahogy a nappalok hosszabbodnak és az éjszakák rövidűlnek, egyre gyakoribbá válnak a hosszú nyár esti séták, munka utáni koktélozás a barátokkal, kora reggeli kávézás egy kellemes kis helyen. Azt kívánjuk bár örökké tartana!

Image 2_All White

Épp ezért mi is erre a hangulatra építettük fel új image anyagaink témáját: Távol a várostól. Így a fotózás a helyszínéül a Fekete-tenger partján fekvő Corbu strandját választottuk, ami tökéletes hely lehet romantikus sétákhoz, nyaraláshoz a barátokkal vagy egy hűsítő hajókázáshoz a tengerkék habokban.

Image 3_Prints

A szezonális hangulat mellett az összes nyári trend is visszaköszön a képeinken (szafari hangulatú zöldek, romantikus csipke, elbűvölő csíkos, játékos pasztell, feltűnő minták, illetve a klasszikus fekete-fehér).

Image 4_BeachwđÁđ-rAz első 5 képet itt a blogon láthatjátok legelőször. Kíváncsiak vagyunk, hogy szerintetek melyik kép fejezi ki leginkább az idei nyár hangulatát?

Image 5_Boho

https://www.youtube.com/watch?v=gb1KA2YRNhc

Olvass tovább: Nyári trendjelentés 1. rész/2. rész


Photographer:  Alex Galmeanu

Assistent photo: Liviu Badilita

Creative director: Iulia Sas

Make-up artist: Mihaela Vasile

Hair stylist: Cristina Toana

Models: Dina Kozlovka, Ana Georgescu, Andrei Andrei