Ugrás a tartalomra

2015-ös nyári cipőtrendek

A 2015-ös nyári cipőtrendek tartogatnak pár igazán izgalmas meglepetést számunkra. Idén a tervezők rengeteg helyről merítettek ihletet, úgy, mint a '70-es évek, népi kézműves motívumok, Mix & Match anyagok, gladiátor szandálok, pántok, vastag sarkak és hatalmas platformok. Egy ilyen széles palettán pedig garantáltan akadnak szemetgyönyörködtető darabok!Legyen szó kényelmes vászoncipőkről, élénk színű topánokról, szexi magassarkúkról, vastag talpú tornacipőkről, vagy az éppen reneszánszukat élő platformos cipőkről, az idei szezon cipőtrendjei elsősorban az extrém, látványos megoldásokról szólnak. Az izgalmas lábbelik kedvelőinek nagy kedvence lesz ez a szezon. Mi most felsorakoztatjuk nektek az idei nyári szezon legfontosabb lábbelitrendjeit, hogy minden stílushoz könnyedén megtaláljátok a megfelelőt.

1. Gladiátor stílus

Ez a fazon már az elmúlt években több formában is bemutatkozott, legutóbb az őszi szezon bokacsizmái között, most pedig megérkezett, hogy meghódítsa a nyarat! Sokak kedvence lesz a sok pántos szandál, ami a boka fölött érő verziótól egészen a térdig érő darabokig beszerezhetőek!

collage_gladiator_1_610 px

2. Magas talpakon

A '70-es évek hatása itt is erősen érezhető, ami nem meglepő, hiszen a divat minden irányzatában tapasztaljuk, hogy a tervezők egyre szívesebben nyúlnak vissza a régmúlt kiaknázatlan ötleteiért.

collage_flatforms_2_610 px

3. Vastag sarok

Ami a legjobban meghatároz egy cipőt, az bizony a lábbeli sarka! Épp ezt vették észre a tervezők, így elkezdték állatmintával, szegecsekkel és fémbetétekkel díszíteni őket. A vastag sarok nem csak a mintát teszi hangsúlyossá, de kényelmessebb fazon is, mint tűsarkú társai.

collage_chuncky heels_3_610 px

4. Fémes csillogás

A fémes csillogás a mindennapok divatjába is visszatért. Ezek a csillogó kiegészítők korábban inkább esti, bulis és elegáns ruhatárunk elmaradhatatlan elemei voltak, de ebben a szezonban bátran viselhetjük őket nappal is, mellyel egészen új hatást érhetünk el.

collage_mettalics_4_610 px

5. Sportos fazon

A sportcipő a divat örök klasszikusa , ezért időről időre felbukkannak megújult formában is, és idén ezek a kicsit extrémebb fazonok kerülnek reflektorfénybe. Itt az idő, hogy adj egy esélyt nekik! Trendi, stílusos és kényelmes darabok, amikben biztos, hogy nem maradsz észrevétlen!

collage_sport_deluxe_5_610 px


Fotók: Getty Images