Ugrás a tartalomra

2015-ös ŐSZI/TÉLI TRENDJELENTÉS

ftd

ŐSZI/TÉLI TRENDJELENTÉS, 2015

Új szezon, új stílus

Mint, mindig a Fashion Days új image-el köszönti az őszi/téli szezont. Biztosan észrevettétek, hogy sokat foglalkoztunk az utóbbi időben blogunkon a 2015-ös őszi/téli trendekkel, mert azt volt a célunk, hogy maximálisan felkészülten várjátok az új szezont, legyen szó akár ruha vagy kiegészítő trendekről. Épp ezért összeállítottunk egy kis stíluskalauzt a 2015-ös trendeknek megfelelően, amivel szeretnénk egy pici inspirációt nyújtani nektek az ősz kezdetén.

A szeptember hihetetlenül izgalmasan telt a számunkra. Figyelmesen tanulmányoztuk a legnagyobb divatházak szezonális kollekcióit, modell castingokat tartottunk és számtalan kreatív megbeszélésen vettünk részt. Mindezt azért, hogy összegyűjtsük és bemutassuk nektek az ősz 5 legmeghatározóbb tredjét. Egy szó, mint száz: nagy örömmel és még nagyobb lelkesedéssel mutatjuk be nektek az 2015-ös ŐSZI/TÉLI TRENDJELENTÉSÜNKET.

Videónkból inspirálódva te is könnyűszerrel összeállíthatod majd friss őszi ruhatáradat a legújabb divatnak megfelelően:

https://www.youtube.com/watch?v=TP3nEZQVbrc

És ez még nem minden, amivel készültünk nektek! Hogy igazán könnyű dolgotok legyen, összegyűjtöttük az összes trendet egy pdf fájlban, ami bárhol nálad lehet vagy könnyedén megoszthatod az ismerőseiddel. Csak annyi a dolgod, hogy kattints az alábbi képre és mentsd le a pdf fájlt.

pdf image link

Letöltés >

A Fahion Days kínálatában az összes divatirányzathoz passzoló darabot ITT találod meg. Az egyes stílusokhoz tartozó kollekciókat pedig az alábbi linkeken érhetitek el:

fdint_bottombanner_v3

1/ THE '70s - Ó, azok az örökzöld hetvenes évek...

2/ PASTELS - Édes és hűs őszi pasztellek

3/ COLOR BLOCKING - Légy merész, legyél te a színfolt az őszben!

4/ THE COAT - Az ideális kabátot keresed, ami stílusos és praktikus is egyben?

5/ LUXE LAYERING - Új szintre emeljük az öltözködést: Rétegezés stílusosan!

Neked melyik új stílus lesz a kedvenced? Hallgass az ösztöneidre, és válaszd azt, amelyik a legközebb áll a szívedhez! A divat sokszor úgy működik, mint a szerelem első látásra: téged is az a stílusirányzat fog leginkább inspirálni, ami első látásra megragadta a fantáziádat. Számodra melyik az?

Természetesen a Férfidivatról sem feledkeztünk meg: íme a styling csapatunk által választott 3 top trend:

1/ THE NEW DENIM - Örökké tartó farmerszerelem

2/ KNITWEAR - Alapozd szezonális gardróbodat a legdivatosabb kötött termékekre!

3/ THE PERFECT COVER UP - Az ideális kabátot keresed, ami stílusos és praktikus is egyben?

Reméljük, hogy hasznosnak találtad a 2015-ös ŐSZI/TÉLI TRENDJELENTÉS-t, és abban bízunk, hogy még stílusosabbá tudjuk varázsolni a napjaidat az új szezonban.

Az évben webshopunk számtalan változáson ment keresztül, hogy újabb szintre emeljük a vásárlás élményét: nem csak a kezelőfelület változott meg, de a beépített szín-, kategória-, és árszűrőnk segítségével a vásárlás sosem volt még ilyen egyszerű! Bárki könnyedén megtalálhatja, amit keres, sőt egyre több új kollekciós darab is elérhető az oldalon és az IOS mobil applikációnk a hónap egyik legjobbja lett az AppStore-ban. De ez még nem minden, mert még számos fejlesztést tervezünk véghez vinni.

A kedvenc márkáid és a legújabb kollekciók már elérhetőek a Fashion Days-en, az elsőszámú divatportálon!