Ugrás a tartalomra

2016 LEGJOBB TRENDJEI, EGYENESEN A KIFUTÓKRÓL, 2. rész

A 2016-os tavasz/nyári szezon, azért lesz a kedvenc időszakunk, mert végre a gardróbunk klasszikus alapdarabjai új megvilágításba kerülhetnek, sőt idén a minimalista és merész stílusok kéz a kézben járnak majd. A számtalan lehetőség birodalmában kalandozva összegyűjtöttük nektek azt a pár trendet, amikre biztosan építhettek a közelgő szezonban.

Andra Pecingina, a Fashion Days stylistja ezúttal egyenesen a kifutóról választotta ki személyes kedvenceit a 2016-os szezonra vonatkozóan.

insert andra

1. Nyersbőr darabokA '70-es éveket idéző nyersbőr ruhákat olyan tervezők kollekcióiban láthattuk, mint Jonathan Saunders, Alberta Ferretti, Rebecca Minkoff vagy Balmain. Érdemes beszerezni mihamarabb a kedvenceidet!

2. Újraértelmezett fehér ingEgy egyszerű gombos ing tavaszra? Semmiképp! A szezon klasszikusa idén olyan designerek ráncfelvarrásán esett át, mint 3.1 Phillip Lim, Tome, Monse, Delpozo vagy Zac Posen, így egészen különleges kivitelben is beszerezheted kedvenc fehér ingedet.

3. Ráncolt derekú nadrágBár ezt a darabot nem éppen a legkönnyebb viselni a hétköznapokban, de nagyszerű lehetőségeket mutatott be a kifutókon 3.1 Phillip Lim, Public School és Tome. Annyi tanácsot érdemes megfogadnod, hogy mindenképp viseld szűkebb szabású felsőkkel.

collage 1

4. A narancs legújabb árnyalataIgaz, hogy ez egy merészen feltűnő árnyalat, de ez nem állította meg Dion Lee-t, Adam Selman-t, Baja East-et vagy az Altuzarra-t, hogy kollekciójukat ilyen darabokkal színesítsék. Imádjuk a narancs árnyalatait, és ajánljuk, hogy mindenképp szerezz be egyet a legújabb tónusból Te is!

5. Variációk farmerreAz év melegebb napjaira szabott farmer ruhadarabok ugyan nem számítanak újdonságnak, de a 2016-os tavasz/nyári szezonra Gabriela Hearst, Jil Sander Navy, Cushnie et Ochs, Suno és még sokan mások is mutattak be  remek inspirációkat farmer anyagból készült ruhákra, ingekre és szoknyákra.collage 2


Fotók: Getty Images