Ugrás a tartalomra

A legstílusosabbak: British Fashion Awards

Egy díjátadón, ahova  divat legsikeresebbjeit díjazzák, nehéz eldönteni, mi az izgalmasabb: a nyertesek személye, vagy az, hogy milyen ruhakölteményekben jelennek meg a meghívottak. Hiszen a versengés nem csak az egyes kategóriák jelöltjei között van, hanem a vendégek is igyekeznek legjobb formájukat mutatni, és különös figyelemmel megválasztani outfitjüket, hogy elnyerjék a divatlapok és blogok "legjobban öltözöttek" listájának első helyezéseit. Az idei British Fashion Awards is bővelkedett csodás kreációkban megjelenő, szuper stílusos sztárokban. Hogy kik voltak az este legnagyobb nyertesei, ennek eldöntését rátok bíznánk, ezért összeállítottunk egy galériát a legszebb ruhakölteményekből. Szerintetek ki volt a legstílusosabb? A Delevigne nővérek vagy a fiatal színésznők képviseletében Emma Watson és Anna Kendrick? A mindig sugárzóan gyönyörű Kylie Minogue, esetleg az elegancia királynője, Victoria Beckham?

Természetesen a díjazottaknak is gratulálunk, ezért összegyűjtöttük közülük is a kedvenceinket:

A legstílusosabb Emma Watson lett, akinek Harry Styles adta át a díjat:

bfawinners04

A Vörös Szőnyeg díjat Sarah Burton, az Alexander McQueen tervezője Kate Mosstól vehette át:

bfawinners06

A legjobb brit modellnek járó kitüntetést Cara Delevingne kolléganőitől és barátnőitől, Karlie Klosstól és and Joan Smallstól kapta meg.

bfawinners02

A legjobb külföldi designer a Louis Vuitton új vezető tervezője, Nicolas Ghesqhiere lett, akinek Charlotte Gainsbourg adta át a díjat.

bfawinners05

A legkiemelkedőbb teljesítmény díját Anna Wintour kapta a divatiparban végzett meghatározó munkájáért. Lányával pózolt a vörös szőnyegen.

bfawinners01

A legjobb brit brand díját Victoria Beckham vehette át.

bfawinners07

A legjobb tervezőnek járó Isabella Blow díjat Edward Enninful vehette át, aki Rihanna és Naomi Campbell oldalán mondott emlékezetes beszédet.

bfawinners03


Fotók: Gettyimages