Ugrás a tartalomra

Berlini Divathét 2015 ősz/tél

A tavaszi Divathetek nagyszerű lehetőséget szolgáltatnak minden évben, hogy képbe kerüljünk az 2015/16-os őszi szezonban feltörekvő trendekkel. Mik az idei Berlini Divathét tanulságai?

Berlini Divathét - Őszi Színek

Azzal kezdenénk írásunkat, hogy, ha már a most zajló téli szezonra a 2015/16-os kollekciók mentén alakítjuk ki a ruhatárunkat, akkor igazán hosszútávon stílusos maradhat a téli gardróbunk. A Pantone cég 2015-re a tavalyi ragyogó orchidea és a tavalyelőtti smaragdzöld után egy eggyel komorabb árnyalat, a barnásvöröses Marsala vöröst választotta az év színének, így természetesen a Berlini Divathét bemutatói is bővelkedtek Marsala árnyalatokban.

Idén a sötétebb árnyalatok, mint a fűszín és a katonai zöld tökéletes összhangban lesznek a színes nyakláncainkkal. Az irodai viseletben a semleges árnyalatok fognak dominálni, mint a hófehér, és homokbarna, illetve a pasztellrózsaszín és égkék kombinációk lesznek a nyerők.

És ne feledkezzünk meg a skarlát vörös darabokról sem, melyek lüktető színfoltjai lehetnek a téli hétköznapoknak. Most az ESPRIT és a Love Moschino kollekcióiban be is szerezhettek egy-egy darabot!Az elkövetkező őszi/ téli szezon jelszava lehetne az is, hogy nőiesség, egy csipet '70-es évekbeli retro inspirációval.

Neked melyik szín lesz a kedvenced idén?

berlini divathét - divatszínek

Fotók: Getty Images