Ugrás a tartalomra

Cipőmánia

Egy nőnek sosem lehet elég cipője. Mindannyian imádunk hódolni  cipőszenvedélyünknek, így most minden divatrajongónak jó hírrel szolgálhatunk: ez a hétvége a Fashion Days-en csak a cipőkről fog szólni! Gyönyörű cipők és csizmák széles választékával vár a webshop  szombaton, vasárnap és hétfőn. Itt a tökéletes alkalom, hogy felfrissítsük őszi és téli lábbeli  gyűjteményünket az idei trendeknek megfelelő darabokkal.

cikk10

A szombati napot érdemes máris megjelölni a naptárban, mert akkor indul a hétvégi cipőmánia, de addig is ismerjük meg a 2013-as ősz és tél legtrendibb fazonjait!

Nincs tél csizma nélkül, és idén a térd fölött érő, hosszú szárú fazon lesz a legdivatosabb. Természetesen viselhetünk szoknyát vagy rövidnadrágot télen is, ezekkel a hosszú, akár combközépig érő szárú csizmákkal pedig igazán szexi és különlegesen nőies hatást érhetünk el!

cikk02Fekete barnával, fekete pirossal, vagy az örök klasszikus fekete-fehér kombináció? Mindegyik nyerő ezen a télen. Vége az egyszínű lábbelik egyeduralmának, idén bátran választhatunk ezekből a színkombinációkból, melyek egészen új életre keltik a jól ismert fazonokat.

cikk03Újra hódít az egyik legnőiesebb csizmafazon, a hegyes orrú, tűsarkú bokacsizma. Próbáld ki világosabb színekben is! Az igazán kényelmes darabok kedvelőinek pedig egy telitalpú, hegyes orrú csizma a legjobb választás.

cikk04Az állatmintás lábbelik bármilyen öltözéket feldobnak. Próbáld ki idén a leopárdmintás vagy kígyóbőr hatású csizmát, de ha ezeket a darabokat túl markánsnak találod, egy fekete-leopárdmintás kombináció is nagyon trendi ebben a szezonban.

cikk05Az idei őszi-téli szezont meghatározó punk stílus a cipődivatnak is egészen új lendületet ad. Fémes, ezüstszínű részletek, szegecsek, csatok díszítik a legváltozatosabb fazonokat, és az extrém mennyiségű díszítés is belefér.

cikk06A szezon egyik slágere a vastag sarok. Kényelmes bokacsizmák, bokapántos nőies darabok, fűzős cipők és csizmák, vagy mokaszin hatású fazonok készülnek ezekkel a látványos sarkakkal.

cikk07

Akiknél a kényelem a legfontosabb szempont egy lábbeli kiválasztásánál, az biztosan talál kedvencet az idei kínálatban, mert a férfias stílusú, lapos sarkú cipők szuper divatosak lesznek.

cikk08


Képek forrása: Fashion Days