Ugrás a tartalomra

2015-ös nyári frizuratrendek

A 2015-ös nyári frizuratrendek közűl szemezgetünk most, és adunk útmutatást, hogy megyek azok a hajviseletek, amiket érdemes lesz neked is kipróbálnod, ezen a nyáron.

Röviden és tömören idén a természetes hatás kerül előtérbe, nem lesz szükség bszárításra vagy dúsító termékekre, csak pár egyszerű trükkre. Ami azért is nagyszerű hír, mert annélkül lehets stílusos, hogy sok időt kellene töltened a frizurád megalkotásával.

A választék

Idén újból népszerű az oldalt elválasztott haj, de merészeknek kötelező kipróbálni a középen elválasztott verziót is, mert kevés embernek áll jól, de akiknek igen, azoknak nagyon.

collage_1_610 px

Félig fent, félig lent

A félig felfogott haj az idei nyár slágere lesz. Talán megosztó lehet, de ez pontsan az a frizura, amit az eső vagy egy forró nyári nap sem tehet tönkre, hiszen természetességében nem tud kárt tenni egyik sem. Kombinálhatod oldal vagy középen elválsztott frizuráddal, laza kontyoddal, egyenes vagy hullámos hajaddal, de annyi bizthos, hogy egy egészen újszerű hatást érhetsz el vele. Kísérletezz vele bátran!

collage_2_610 px

Lófarok

Felejtsd el, hogy kislányos, a sztárok már többször is bizonyították, hogy a lófarok igazán nőies is tud lenni. Akár a tarkón, akár a fejtetőn rögzíted, ez az a frizura, amely a leginkább kiemeli az arcod vonalát.

collage_3_610 pxKreppelt haj

Várható volt, hogy nem csak az öltözködésben, de a hajtrendek világában is előkerül valami a '90-es évekből. Ez pedig a kreppelt haj. Finom esésű, szélfútta hatást keltő frizura rendezetlen loknikkal.

collage_4_610 pxVizes hatás

Ez a fazon évről-évre visszatér, mivel remekül variálható az összes frizurastílussal. Idén próbáld ki te is, ha egy kis különlegességre vágysz!

collage_5_610 px


Fotók: Getty Images