Ugrás a tartalomra

2015-ös nyári trendek: Minden, amit tudnod kell!

A nyár káprázatos trendek sokaságát vonultatja fel számunkra, kezdve az élénk színkombinációkkal, különféle motívumokon keresztül, egészen a virágkorát élő retró stílusig. Köszönhetően ennek a széles stíluspalettának, a lehetőségek tárháza szinte végtelen lesz, mindenki kísérletezhet kedvére, és elmerülhet a trandrengetegben.

Akvamarinkék és mandarin

Ez a két szín együtt említve szinte azonnal az óceánpartra repít gondolatban. Az embert átjárja egy frissítő nyári érzés, amint egy színpompás koktélt iszogatva fekszik a vízpart fehér homokjában. Ha nyugtató színeket kedveled biztosan a kedvenced lesz az akvamarinkék, ha pedig egy kis pezsgésre vágysz csak adj a ruhatáradhoz egy csipet mandarin narancsot vagy halvány eperszínt, esetleg egy szenvedélyes pirosat.De természetesen az árnyalatok között befutó lesz még a gleccserszürke, a marsala vörös, a sárga, türkizzöld és a safari khaki is.

collage_colors_610 px

Csipke, tüll és miegymás

A csipke egy olyan klasszikus anyag, amit a tervezők évről-évre újra felfedeznek, újraalkotnak és más megvilágításba helyeznek az öltözködésünkben.Így légiesen könnyed és finom eleganciát sugárzó darabok születnek, melyek olyan anyag- és stíluskombinációkban kerülnek a kifutókra, melyről nem is álmodtál volna! Az egyik nagy kedvencünk a tüllszoknyával vagy tüllberakással kombinált darabok.

collage_lace_610 px

Halhatatlan farmerszerelem

Van egy ruhadarab, illetve egy anyag, amivel gyakorlatilag minden szezonban biztosra mehetünk. Természetesen az örökösen megújuló kék farmerről beszélünk. A hagyományos fazonok mellett viszont egészen szoktlan újoncokat köszönthetünk a 2015-ös nyári trendek között, mégpedig hosszú farmerszoknyák, patchwork-ölt mellények, trapéznadrágok és farmer overálok személyében. Garantáltan izgalmas lesz!

collage_denim_610 px

Hippi stílus

Mi azért imádjuk a hetvenes évek ikonikus divatirányzatát, mert számtalan kiegészítője és jellegzetessége van, amivel megfogható ez a stílus, így sosem válik unalmassá. Bőr és velúr rojtos részletek, virágok, hímzések, horgolt kiegészítők, fagyöngyök, vidám színek, tollak…a lehetőségek száma végtelen. Nincs is jobb döntés, ha egy igazán vidám nyári szettet szeretnél összeállítani, mint az, ha feldobod vidám, hippi stílusú kiegészítőkkel. A közelgő fesztiválszezon nagy slágere lehet. Végül ne feledkezzünk meg a gyönyörű batikolt, etno- vagy virágmintás lenge maxiruhákról sem.

collage_hippie_610 px

Divatshaker

Légy bátor és ne félj keverni az anyagokat, a színeket, a mintákat és a stílusokat! Hogy mi kell hozzá? Mértéktartás, kreativitás, egy csepp divatérzék és természetesen önbizalom, hogy magabiztosan tudd viselni a merész kombinációkat.

collage_mix_610 px

Natúrszínű elegancia

Ha az elegáns ruhatárad frissítését tervezed, azt javasoljuk most tedd meg, mert csodálatos szabások, anyagok és kombinációk várnak rád. Főleg a natúr színek dominálnak ebben a stílusban

collage_uniformity_610 px_

Tollak és rojtok

A nyári szezonnak valahogy már régóta nagy kedvencei a tollas és rojtos kiegészítők, de idén megújult formában és stílusban árasztanak el minket a hippi kiegészítők sokaságával. Ha elég merész vagy akkor ne csak kiegészítőben válassz ilyesmit, mert egy-egy darab remekül feldobhatja a fesztiválidőszak divatját!

collage_fringes_610 px


Fotók: Getty Images