Ugrás a tartalomra

TIME TO CHANGE: 2016 tavaszi-nyári kollekciók

Te mit szeretnél megváltoztatni ebben a szezonban? Kezdd a ruhatáraddal! Itt van az év legszebb évszaka, a tavasz, melyet azért imádunk, mert a megújulás ideje a természetben és a divatban is. Éppen ezért tökéletes időszak ez arra, hogy a körülötted lévő világgal változz te is! Állítólag egy új dolgot minimum 21 napig kell gyakorolni, mire szokássá és rendszerré válik. Nos, a tavasznak megvolt rá 21 napja, és még mindig nem jött bele igazán, de bármilyen szeles és hűvös is az idő, mi tudjuk, hogy az igazi napfényes tavasz már itt van a küszöbön, ezért ideje a ruhatárunkat is felkészíteni rá. A 2016-os tavasz/nyári kollekciók már meg is érkeztek a Fashion Days-re, melyekből szemezgetve könnyedén összeállíthatjuk friss szezonális gardróbunkat.

TIME TO CHANGE - Az új kollekciókA shopban már elérhető az összes kívánságlistás márkád legújabb kollekciója: Mango, Converse, Desigual, French Connection, Esprit, Pepe Jeans, Levi's, New Look és még sokan mások várnak rád. Több mint 1700 új termék segítségével ugorhatsz fejest a tavaszba! Az új kezdethez a szezon divatját bemutató trendelemzésünkkel szeretnénk hozzájárulni, amely hamarosan elérhetővé válik a blogunkon.FB-POST-HUTIME TO CHANGE - Rólad és a stílusodról szól!A változás jó dolog, de sokszor nehéz is, hiszen arról szól, hogy kilépj a komfortzónádból. A saját határaidat feszegetve érdemes személyes stílusodat csiszolgatni és időnként merész változásokra adni a fejed. Gondolkodtál már azon, hogy egyszínű ruhatáradat szívesen feldobnád élénk színekkel? Esetleg nőiesebb darabokat, vagy merészebb, feltűnőbb kiegészítőket hordanál? Itt az idő, hogy megtedd! Ne félj új dolgokat kipróbálni, az idei szezon a változásról és rólad fog szólni. Törj ki a komfortzónádból, és frissítsd fel a stílusodat olyan darabokkal, melyekre már régen vágysz, csak eddig nem voltál elég merész a kipróbálásukhoz!Mi gondoskodni fogunk arról, hogy hatalmas mennyiségű inspirációval lássunk el a szezonban, neked csak el kell döntened, hogy milyen lesz az "új éned". Itt az idő, hogy bátor legyél, és meglepő stíluskombinációkkal rukkolj elő a 2016-os tavaszi-nyári időszakban!Próbáld ki, hogy 21 napon keresztül valami eddig tőled szokatlan ruhadarabot építesz bele az öltözködésedbe! Hidd el, hogy mások is észre fogják venni a változást, ami bátorítani és inspirálni fog a továbbiakban.

Image6_Modern Femininity

TIME TO CHANGE - A Fashion Days-ről is szól!Biztosan észrevetted, hogy az évek folyamán a Fashion Days is rengeteg változáson esett át. Miközben a régről már ismert limitált ideig tartó akcióink a SALE menüpontban továbbra is elérhetőek, addig a shopban számos új kollekciós, saját készletünkön lévő kampánnyal is találkozhatsz, tehát a 2016-os tavaszi-nyári kollekciókat a boltokba kerülésükkel egyidőben szerezheted be nálunk is! Kattints az alábbi linkekre, ahol összegyűjtöttük neked a shopban elérhető új kollekciókat:

ss16 collage

2016-os tavaszi-nyári kollekciók: Női>

2016-os tavaszi-nyári kollekciók: Férfi>

Image5_Stripes_male

Egy izgalmas szezon vár Rád, és bízhatsz benne, hogy, ha inspirációra vágysz mi itt leszünk neked!