Ugrás a tartalomra

2016 Tavasz/Nyár trendjelentés: A naplemente színei

Az utolsó női trend, melyet 2016-os tavasz/nyári trendjelentésünkben bemutatunk nektek, egyszerűen tökéletes forró nyári napokra, hiszen a csodás naplemente színárnyalatai inspirálták. Könnyű megszeretni, mert hosszú, strandon töltött napok, hosszú séták a meleg tengerparti homokban, és romantikus borozós esték emlékét idézi, amikor a naplementét néztétek kéz a kézben szerelmetekkel...vagyis a nyár legszebb pillanatait.

BOSS, Prabal Gurung, Tory Burch, Stella McCartney BOSS, Prabal Gurung, Tory Burch, Stella McCartney

Nem számít, hány naplementét látunk életünk során, mindig van benne valami igazán különleges. Talán a romantika, talán a nyaralások emléke, vagy annak a pillanatnak a varázsa, amikor a nappalból éjszaka lesz. Ez a különleges pillanat a tervezőket is megihlette, ezért erre a szezonra többen olyan kollekciót álmodtak meg, mely a naplemente gyönyörű színeinek teljes spektrumát magában foglalja. Az egészen halvány sárgától kezdve a napsárgán és az élénk narancssárga árnyalatokon keresztül a tüzes pirosakig, sőt a gazdag borvörösig terjed a skála, és mindezek az árnyalatok gyönyörű mintás és színátmenetes variációkban is megjelennek.

Tod's, Prabal Gurung, Altuzarra, Nina Ricci Tod's, Prabal Gurung, Altuzarra, Nina Ricci

Ezen a nyáron a teljes naplemente palettát lesz alkalmad kipróbálni! Hozzád melyik áll legközelebb? A vidám sárgák, merész narancsok, szexi vörösek, vagy akár mindez együtt? Kísérletezz bátran, ez a színvilág tökéletes nyaralásokra, de városi kiruccanásokhoz is.

wes gordon prabal gurung zac posen valentino Wes Gordon, Prabal Gurung, Zac Posen, Valentino

A naplementét idéző divatirányzat a kiegészítők terén is nagyszerűen érvényesül. Ha izgalmas és friss hatást szeretnél elérni, próbálj meg egy teljesen fehér vagy teljesen fekete öltözéket feldobni naplemente-árnyalatú kiegészítőkkel! Egy narancssárga cipő vagy egy napsárga kistáska az egész öltözékedet megváltoztathatja.

Stella McCartney, Prabal Gurung, Jil Sander, Tommy Hilfiger Stella McCartney, Prabal Gurung, Jil Sander, Tommy Hilfiger

Stílustippünk:Ezt az irányzatot egyetlen színnel is nagyszerűen érvényesítheted, de érdemes kipróbálni 2 vagy 3 különböző árnyalatot is egy öltözéken belül, mert a naplemente színek csodásan mutatnak együtt color block variációkban. A különböző mintás, csíkos vagy színátmenetes ombre hatások is gyönyörűek.

Altuzarra, Tommy Hilfiger, Stella McCartney, Prabal Gurung Altuzarra, Tommy Hilfiger, Stella McCartney, Prabal Gurung

A következő kifutókon láttuk:Altuzarra, BOSS, Loewe, Prabal Gurung, Rag & Bone, Tod's, Stella McCartney, Jil Sander, Salvatore Ferragamo, Hermes, Marni, Oscar de la Renta, Tory Burch, Tommy Hilfiger, Wes Gordon, Alberta Ferretti, Nina Ricci, Valentino, Sportmax, Sonia Rykiel, Zac Posen

Nézd meg a naplemente színeit idéző ruhadarabokból és kiegészítőkből készült, szuper trendi válogatásunkat!

IRÁNY A SHOP!


A képek forrása: Getty Images