Ugrás a tartalomra

2016 Tavasz/Nyár trendjelentés: Új romantika

A 2016-os tavaszi/nyári szezon több trend nagy visszatérésének és megújulásának az ideje lesz, és ebben a szezonban a nőies, romantikus stílus is egy egészen új és merész formában jelenik meg. A stílus, melyet trendjelentésünk legfrissebb posztjában mutatunk be nektek, az Új romantika nevet kapta, mert a nőies, érzéki stílus egy merész csavarral kel életre benne. A lényege, hogy a fehérnemű a felsőruházat szerves részévé válik most, hiszen kedvenc ruhadarabjainkat ezúttal különböző fehérnemű fazonok inspirálták. A kulcsszavak az intimitás és a visszafogottság. Ez a trend ugyanis olyan finoman szexi, mégis elegáns formában jelenik meg idén, melynek lehetetlen ellenállni. Tökéletes az alkalmi viseletekhez, de a nappali ruhák területén is hangsúlyos lesz, akár az irodai viseletben is. Képzeljetek csak el egy kombiné hatású csipkés blúzt elegáns kosztümmel!

Alexander McQueen, Calvin Klein, Chloe, Elie Saab Alexander McQueen, Calvin Klein, Chloe, Elie Saab

A ruhadarabok a kombinék, hálóingek, fűzők, alsószoknyák és különböző alsóneműk fazonjaiból merítenek ihletet, hogy nőiességedet egy egészen különleges, csábító módon tudd hangsúlyozni.

Ennek a trendnek a stílusjegyei nagyon jellegzetesek: áttetsző anyagok, selyem, szatén, fodrok, csipkék, pliszírozott részletek, tüll, hímzések, redőzés, fűzős megoldások, masnik, szalagok és természetesen a virágminták sem hiányozhatnak. Ezek a finom, tagadhatatlanul nőies ruhadarabok lágy pasztellszínekben érvényesülnek igazán, és akár magas, akár lapos sarkú cipővel párosítod őket, gyönyörűen mutatnak. Érdemes kipróbálni fekete-fehérben is, vagy ha a kevésbé kontrasztos megoldásokat kedveled inkább, akkor natúr árnyalatokban.

Carolina Herrera, Gucci, Roberto Cavalli, Elie Saab Carolina Herrera, Gucci, Roberto Cavalli, Elie Saab

Ha egy kis csavart szeretnél vinni ebbe a stílusba, akkor játssz bátran a férfias és nőies elemek kontrasztjával! Meríts ötleteket a Givenchy legfrissebb kollekciójából, ahol láthatod, milyen jól mutatnak ezek a lágy, fehérnemű stílusú dolgok férfias szabású, öltönyöket idéző darabokkal – különösen fekete-fehérben.

alexander mcqueen elie saab chloe givenchy Alexander McQueen, Elie Saab, Chloe, Givenchy

Van egy ruhadarab, ami a szezon nagy visszatérője lesz, ez pedig a kilencvenes évek nagy kedvence, a kombinéruha. Ezek az egyszerű fazonú, spagettipántos darabok most még több csipkével és díszítéssel, gyönyörű színekben és különleges mintákkal születnek újjá.

slip dresses by burberry saint laurent chloe narciso rodriguez Burberry, Saint Laurent, Chloe, Narciso Rodriguez

Stílustippünk:Próbáld ki ezt a trendet úgy, hogy a fehérnemű stílusú ruhadarabokat farmerrel, bőrrel esetleg motorosdzsekivel párosítod, imádni fogod a kontrasztos hatást. Vagy ha egy kis dekadenciára vágysz, válassz fekete csipkés darabokat!

Rodarte, Givenchy, Dolce & Gabbana, Burberry Rodarte, Givenchy, Dolce & Gabbana, Burberry

A következő kifutókon láttuk:Givenchy, Rodarte, Chloe, Victoria Beckham, Narciso Rodriguez, Dolce & Gabbana, Alexander McQueen, Oscar de la Renta, Elie Saab, Celine, Balenciaga, Alberta Ferretti, Alexander Wang, Wes Gordon, Calvin Klein, Burberry Prorsum, Saint Laurent, Marc Jacobs, Gucci, JW Anderson, Tory Birch, Etro, Erdem, Carolina Herrera, Derek Lam, Roberto Cavalli, Miu Miu Michael Kors

Nézd meg gyönyörű romantikus ruhadarabokból és kiegészítőkből készült, szuper trendi válogatásunkat!

IRÁNY A SHOP!


A képek forrása: Getty Images