Ugrás a tartalomra

2016 Tavasz/Nyár trendjelentés: Modern nőiesség

A 2016-os tavaszi/nyári friss irányzatokat bemutató trendjelentésünk második részében egy szuper nőies és nagyon szerethető trendet mutatunk be, melyhez nem kell divatszakértőnek lenned, hogy tökélyre vidd: ez a modern nőiesség!

Ebben az évszakban a hatásos megjelenés fogalma új réteggel gazdagodik. Kedvenc divattervezőink ugyanis azt tűzték ki célul, hogy egy olyan divatirányzatot alkossanak a modern nők számára, mely a lehető legjobban kiemeli szépségüket és garantálja számukra a sikert. Ez a trend egyszerre hangsúlyozza a nők erejét, határozottságát, érzékiségét és finomságát, mindazt, amitől egy nő igazán nőies. Az öltözékek időtlen stílust tükröznek letisztult, modern vonalakkal.

Altuzarra, Louis Vuitton, Diane von Fürstenberg, Stella McCartney Altuzarra, Louis Vuitton, Diane von Fürstenberg, Stella McCartney

Ez a trend távol marad az extremitásoktól, inkább a forma és a funkció tökéletes harmóniájára koncentrál. A modern nőiesség a mai nők igényeire van szabva, és az a célja, hogy mindenki a legjobb formáját mutassa. És hogy mi a legjobb benne? Az, hogy ez az irányzat nagyon egyszerűen megvalósítható. Válaszd az egyszerű, letisztult vonalú, nőies darabokat, az egyenes szabásvonalakat és visszafogott kiegészítőket. Nem kell hozzá sok díszítés sem, ebben a stílusban a modern és a klasszikus világ találkozik, és jó eséllyel az alapdarabjai már most megtalálhatók a ruhatáradban.

Altuzarra, Diane von Fürstenberg, Lanvin, Marc Jacobs Altuzarra, Diane von Fürstenberg, Lanvin, Marc Jacobs

Készülj a szezonra csodás ruhákkal, fehér ingekkel, extraszűk és nagyon bő szárú nadrágokkal, ceruzaszoknyákkal, karcsúsított blézerekkel, nőies kosztümökkel és nadrágkosztümökkel, körömcipőkkel, sarokpántos szandálokkal, papucscipőkkel (a szezon nagy visszatérője!), és egy egyszerű, de luxus minőségű táska tökéletes választás idén. Ezt a minimalista nőies stílust nagyszerűen fel tudod dobni látványos és hangsúlyos ékszerekkel, ha pedig egy kicsit meg szeretnéd fűszerezni, válassz néhány élénk színű kiegészítőt!

Altuzarra, Lanvin, Stella McCartney, Diane von Fürstenberg Altuzarra, Lanvin, Stella McCartney, Diane von Fürstenberg

Stílustippünk:Ez az irányzat nagyszerűen működik monokróm változatban, nyáron pedig érdemes kipróbálni a tetőtől talpig fehérbe öltözött megjelenést is! Ami igazán nagyszerű a fehérben, az, hogy mindenkit fiatalít, napbarnította bőrrel kontrasztban pedig kifejezetten szexi is. Aranyszínű kiegészítőkkel tökéletes!

Altuzarra, Zac Posen, Diane von Fürstenberg, Tory Burch Altuzarra, Zac Posen, Diane von Fürstenberg, Tory Burch

A következő kifutókon láttuk: Stella McCartney, Hermes, Altuzarra, Gucci, Dries van Noten, Dolce and Gabbana, Lanvin, Marc Jacobs, Rodarte, Oscar de la Renta, Tory Burch, Derek Lam, Zac Posen, Diane von Fürstenberg, Michael Kors

Nézd meg modern nőies ruhadarabokból és kiegészítőkből készült, szuper trendi válogatásunkat!

IRÁNY A SHOP!


A képek forrása: Getty Images