Ugrás a tartalomra

2016 Tavasz/Nyár trendjelentés: Metallics – Fémes hatások

Végre beköszöntött az az évszak, amire már nagyon vártunk: a megújulás, friss ötletek, vidám színek és bohém designok ideje, amikor az élet tele van lehetőségekkel...éljen a tavasz! Mi már nagyon izgatottak vagyunk, és tavaszi ruhatárunk kialakításán fáradozunk, és örömmel tapasztaltuk, hogy idén tavasszal számos szuper lehetőség és izgalmas stílus közül választhatunk. Ezért is állítottuk össze nektek a 2016-os tavaszi/nyári szezonra szóló trendjelentésünket, melynek segítségével te is könnyedén eligazodhatsz az idei legfrissebb trendek között, és inspirációt meríthetsz saját stílusod megújításához. Készülj velünk a tavaszra, gyűjts ötleteket!

Emilio Pucci, Saint Laurent, Roberto Cavalli, Marc Jacobs Emilio Pucci, Saint Laurent, Roberto Cavalli, Marc Jacobs

Az első trend, amit bemutatunk, a csillogásról, a ragyogásról szól és arról, hogy a lehető legjobb formádat mutasd. Fémes hatások. Idén minden, ami csillog szuper divatos lesz. A magasfényű anyagok általában népszerűek a tavaszi/nyári szezonokban, idén azonban még különlegesebbek, változatosabbak és merészebbek lesznek, mint valaha, így biztosan te is meg fogod találni a neked legjobban tetsző variációt. Választhatsz a csillámló, gyöngyházfényű, luxus anyagok közül, bármi, ami ezüst, arany vagy bronz tökéletes lesz, akárcsak a tükröződő, metálos vagy színjátszós, hologramos hatások. Frissítsd fel most a ruhatáradat lurexbetétes vagy flitteres darabokkal, és válassz bátran bármit, amin fényes, strasszos, gyöngyös vagy szegecses díszítések vannak! A lehetőségek száma ezúttal valóban végtelen.

Givenchy, Saint Laurent, Marc Jacobs, Lanvin Givenchy, Saint Laurent, Marc Jacobs, Lanvin

Ez a trend nagy kedvence lesz a legbátrabb divatrajongóknak, kísérletezz te is most bátran a különböző fémes hatások és színek vegyítésével! De akkor sem kell kihagynod ezt a divatirányzatot, ha a visszafogottabb dolgokat kedveled. Jó megoldás az is, ha csak egyetlen fémes felületű darabot választasz kedvenc alapdarabjaidhoz, ez a legegyszerűbb módja öltözékeid könnyed felturbózásának. Ha imádod a kiegészítőket, akkor pedig igazán szabadjára engedheted most a fantáziádat, hiszen csillogásból sosem elég! Láttad a Loewe bemutatón a tükrös részletekkel díszített ruhadarabokat? Reméljük, ékszerek formájában is meg fognak jelenni, mert mi máris imádjuk!

Az ezüst és az arany örök klasszikus, azonban mi most arra biztatunk, hogy próbáld ki a színesen csillogó ruhadarabokat is, mert a színpaletta minden árnyalatában megtalálod most a különböző izgalmas variációkat.

Calvin Klein, Marc Jacobs, Louis Vuitton, Saint Laurent Calvin Klein, Marc Jacobs, Louis Vuitton, Saint Laurent

Stílustippünk:

Légy te a diszkókirálynő, és próbáld ki a nyolcvanas éveket idéző retro stílust egy csodás flitteres miniruhával! Tökéletes, ha lakkbőr bokacsizmát veszel fel hozzá, igazán merészeknek pedig Flashdance-ihlette göndör haj dukál hozzá. Ez a trendirányzat a bulis viseletekben nagyszerűen érvényesül.

Anthony Vaccarello, Saint Laurent, Marc Jacobs, Lanvin Anthony Vaccarello, Saint Laurent, Marc Jacobs, Lanvin

A következő kifutókon láttuk: Lanvin, Emilio Pucci, Vetements, Sonia Rykiel, Anthony Vaccarello, Marc Jacobs, Marni, Paco Rabanne, Tom Ford, Loewe, Isabel Marant, Louis Vuitton, Saint Laurent, Gucci, Roberto Cavalli, Calvin Klein

Nézd meg fémes hatású ruhadarabokból és kiegészítőkből készült, szuper trendi válogatásunkat!

IRÁNY A SHOP!


A képek forrása: Getty Images