Ugrás a tartalomra

2015-ös nyári sminktrendek

A nyár már itt van a küszöbön, és érdemes a ruha- és kiegészítőarzenálunk felfrissítésén, valamint a legújabb frizuratrendek megismerésén túl a sminktrendekről is tájékozódni, hogy tökéletesen naprakészek legyünk. Mi jut eszedbe a nyári sminkekről? Talán elsősorban a bronzos arc, fényes ajkak és lágy pasztellszínekkel árnyalt szemek, azonban ennél jóval többről van szó. Ahogy a tavasz/nyári kollekciókat felvonultató divatheteken láttuk, az idei nyári sminktrendek tartogatnak pár izgalmas meglepetést. Látványos szemhéjtus-megoldások, neonszínek  valamint telt vörös ajkak, és még sok érdekesség keltette fel az érdeklődésünket. Nézd meg 2015-ös nyári sminktrendekről készült összeállításunkat, és gyűjts inspirációt az új szezonra!

collage_eyeliners

1. Tus

A szemhéjtus a smink egyik olyan jolly jokere, ami talán soha nem fog kimenni a divatból. A nyári trendekben általában kicsit háttérbe szorul, de az idei nyáron bátran kísérletezhetsz keskenyebb, vagy akár merész, szélesebb vonalakkal is. Próbáld ki, hogy neked melyik verzió áll legjobban!

collage_natural_beauty

2. Természetes szépség

Számos idei divatbemutatónak a természetes szépség volt a fókuszában. Ez természetesen nem a minimális make-up-ot jelenti, hanem az olyan natúr hatásút, ami csak úgy tűnik, mintha alig viselnél sminket. Tökéletes arcbőr, és barnával hangsúlyozott szemek...mindenkit megszépítenek.

collage_lips

3. Telt ajkak, telt tónusok

A bemutatókon nagy kedvenc volt a sötétvörös rúzs, a száj sarkainál minimálisan elkenve a hanyagul természetes hatásért. Játszhatsz a vörös különböző árnyalatival, próbáld ki bátran a burgundit vagy a sötétpirosat is, idén nyáron nagyon divatosak lesznek!

collage_brown_eyeshadow

4. Barna szemhéjpúder

A barna szemhéjpúder számos árnyalatával találkoztunk a kifutókon: a tópbarnátől kezdve a meleg csokolédébarnán, fényes bronzbarnán át egészen a lány homokbarnáig. Az a legjobb a barna szemfestékben, hogy minden alkalomra megfelelő, igazi univerzális választás.

collage_flash of color

5. Üde színfolt

Több divatbemutatón is láthattuk, hogy a merész, neon színfoltok nem csak a  ruhákon vagy a kiegészítőkön, hanem a sminkekben is megjelennek. Kísérletező kedvű divatrajongóknak mindenképpen érdemes egy-két élénkebb színt is beszereznie, a nyár a tökéletes alkalom a merészebb sminkek kipróbálásra!

Olvasd a 2015-ös nyári trendekről, valamint a 2015-ös nyári frizuratrendekről készült összeállításunkat is!


Fotók: Gettyimages