Ugrás a tartalomra

2017 tavasz/nyári trendek kedvenc bloggereinktől - Chloe from the Woods

A Fashion Days oldalán már bemutatkoztak a legfrissebb trendek a 2017-es tavaszi/nyári szezonra. Ebből az apropóból arra kértük kedvenc divatbloggereinket, hogy egy-egy általuk választott öltözékkel mutassák be a hozzájuk legközelebb álló friss trendeket, és mondják el nekünk, hogy ők hogyan illesztenék be az új darabokat saját ruhatárukba.

chloe02

Merítsetek ti is inspirációt az új szezonra, és frissítsétek fel tavaszi ruhatáratokat trendi darabokkal!

Dóri, a Chloe from the Woods bloggere a lezser nagyvárosi stílus, és az egyik legnőiesebb szín, a rózsaszín divatja mellett tette le voksát, és egészen egyedi módon vegyítette a két stílusirányzatot. Már ki is választotta kedvenc darabjait a legújabb kollekciókból, nektek hogy tetszik?

chloe05

"Kedvencem, a rózsaszín álom" és a lezser nagyvárosi divat"

chloe07

"Egy rendhagyó összeállítást választottam, ugyanis talán eddig még egyszer sem fordult elő olyan, hogy két stílust mutattam volna be egy lookban, és mixeltem volna össze. A Fashion Days idei tavaszi/nyári trendjeiből szemezgettem, és a Rózsaszín álom vonalat kevertem össze a Lezser nagyvárosi irányzattal. Szuper volt kitapasztalni, hogy egy bizonyos ruhadarabot milyen sokféleképpen lehet stylingolni. Kiindulási alapnak egy hosszított rózsaszín Moschino pulóvert választottam, melyet később nagyvárosi stíluselemekkel fűszereztem meg egy fekete Mango lakkszoknya, egy Napapijri baseball sapka és egy Sportmax Code fekete kapucnis kabát segítségével."

chloe11

chloe10

chloe09

chloe06

chloe04

Meríts ötleteket tavaszi ruhatárad kialakításához 2017-es tavasz/nyári trendajánlónkból!


A képek forrása: Chloe from the Woods