Ugrás a tartalomra

Ismerd meg a TAVASZ típust!

Dóri, a PandArte bloggere igazi tündöklő Tavasz. Lakatos Márk olyan színekbe öltöztette, amitől természetes szépsége igazán érvényre jut.

Márk így ismerteti a Tavasz típust:

"A Tavasz típusú hölgyek az színtípusokról szóló cikket olvasgatva rájöhettek, hogy javarészt meleg színekből áll a palettájuk. Színeik a tavaszi természet élénk, viruló, tiszta színeire emlékeztetnek – képzeljetek magatok elé egy rétet, amely éppen legszebb tavaszi fényében ragyog, a zöldes árnyalatoktól a virágok ezerféle színéig! Igen, ezek a színek alkotják a palettátokat, a sminkes eszköztáratokban is felbukkanhatnak, és a ruhatáratokat is épüljön ezekre!

tavasz03

(Love Moschino ruhaMax&Co blézerLe Coq Sportif cipőFossil táska)

A Tavasz hölgyek palettája a világos, élénk, meleg színektől a közepesen sötétekig terjed. Tehát ők például feketét csak trükkösen – rúzzsal, pirosítóval, vagány ékszerekkel viseljenek.

Miről lehet felismerni, ha valaki Tavasz típus? Bőrszíne világos, barackos vagy bézses fényű és esetenként bájos, aranyszín szeplőcskék bukkannak fel az orcán, amiket nagyon lehet szeretni. Gyakori a rózsás pír az arcon – ez egy kifejezetten jó eszköz a meghatározásban. Haja aranyló alaptónusú, ezen belül lehet aranyszőke, szőkésvörös - eperszőke, vörös, középbarna vagy világosbarna. Ritka az igazán sötét hajú tavasz. Szemszíne változatos, de mindig meleget sugárzó – ezen belül lehet zöld-khaki, kékeszöld, szürkészöld, türkizes, borostyános, mogyoró vagy világosbarna."tavasz01

(Zee Lane Denim ruhaZee Lane cipőEsprit táska)

Milyen színeket válasszon a Tavasz nő ruhatárába?

A Tavasz színei elsősorban világos, meleg, vidám színek. Palettádat a virágzó tavaszi rét minden árnyalatával bátran gazdagíthatod. Jó választás a sárga bármely meleg és tiszta árnyalata, a barackos rózsaszínek, korall, meleg világosbarnák, világoszöld, középzöld, az igazán élénk, természetes zöldek, türkiz, kékeszöldek, királykék, valamint a törtfehér és egészen halvány bézs árnyalatok.

Ékszernek bátran választhatsz aranyat vagy rosé aranyat.

Ami kerülendő, az a fekete valamint a túl sötét és hideg szürkék, ezek sápasztanak és öregítenek.

A Tavasz ideális színpalettája:

tavasz04

Márk további érdekességeket árul el a Tavasz típusról videónkban:

Úgy érzed, Tavasz nő vagy? Akkor nézz körül válogatásunkban, ahol tetőtől talpig felöltözhetsz palettád színeiből!

IRÁNY A SHOP>

tavasz mark01

(Tavasz típus: Zee Lane Denim ruhaZee Lane cipőEsprit táskaLakatos Márk: Levi's farmerdzsekiNapapijri pólóPepe Jeans London kendőVersace Jeans farmernadrágVersace cipő)