Emporio Armani

95 termék

Emporio Armani

Az 1934-ben, Piacenzában született Giorgio Armani nem csupán egy ember, aki megalkotta a milliárd dolláros márkáját, hanem szinte már maga is intézmény. Armani 1964-ben már a divatszakmában dolgozott, amikor a Cerruti férfi kollekcióját tervezte. Saját márkáját 1975-ben alapította.

Ahogy múlt az idő, úgy bővítette üzletét, és mára már olyan vonalakat visz, mint Armani Privé, Emporio Armani, Armani Casa, Armani Beauty vagy Armani Jeans. Ez csak egy szelete annak a hatalmas listának, amelyek képviselik Giorgio Armani világát.

Ez az ember vezette újfajta fazonú kabátjaival a nyolcvanas évek divatforradalmát. Majd divatszakemberként betört Hollywoodba, hogy annak a világát is átformálja. Ezek után sem hagyta abba a munkát, a mai napig aktívan tevékenykedik.
Az Emporio Armani vonalat 1981-ben indította, fiatalabb vevőkört célozva meg. Ez a márka már nevében is forradalmi jelleget sugároz, és az évek során a dinamikus és szabad szellem szimbólumává vált.

Az Emporio Armani a legfrissebb trendekre és modern jellegzetességekre fókuszál, minden szezonban újraformálva azokat, nagyvárosi hangulatban. Többek között kiváló minőségű utcai ruházati termékek és kiegészítők is találhatóak kollekciói között. Ami talán ennél is fontosabb, hogy ez az egyetlen olyan almárka, melyet Armani maga tervez. A cégnek szerte a világon találhatóak üzletei, emellett áruházakban is elérhetőek a termékei, Londontól, Párizson, New Yorkon, Madridon és Sydney-n át, egészen Sao Paulóig.

Sok híresség részt vett az Emporio Armani kampányaiban, többek között David és Victoria Beckham, Cristiano Ronaldo, Megan Fox és Rihanna.
A márka összefogott a Reebok céggel is, hogy kiváló minőségű sportruházati termékeket és kiegészítőket kínáljon EA7 márkanév alatt.