Női Fürdőruhák

1236 termék

Női fürdőruhák

Ha nyár, akkor rögtön a fürdőruha jut eszünkbe, ugye? Legyen szó strandolásról vagy tengerparti nyaralásról, nem mindegy, hogy milyen fürdőruhában vagyunk. Fontos, hogy jól érezzük magunkat benne, előnyös legyen a fazonja és a színe is. 

 

Bikini felsőknél sokféle forma közül válogathatsz: háromszög alakú, fodros, aszimmetrikus vagy bandeau. Az alsók közül pedig továbbra is nagyon trendi a magasderekú modell.

S-es mérettől az 5XL-ig

Egy hosszabb nyaralásra praktikus több fürdőruhával készülni, szerencsére ma már rengeteg típus, szín, minta és méret közül válogathatsz! Minták terén idén a trópusi és virágmintásak nagyon hódítanak, nem hibázhatsz velük!

 

Alkattípusodnak megfelelően választhatsz kétrészes fürdőruhák közül, bikinit vagy tankinit, illetve sokfajta egyberészes fürdőruha is megtalálható topmárkáink kollekciójában. Ne feledd, az sem mindegy, hogy milyen kivágású, hol van rajta a minta és milyen az alsó rész típusa, ezekkel mind lehet trükközni, hogy a lehető legelőnyösebbet viselhesd a vízparton. Fontos, hogy a bikini felső része mindig megfelelő méretű legyen, ami tökéletesen illeszkedik hozzád: nálunk az S-es mérettől kezdve a nagyobb kosárméretekig megtalálhatod a neked valót! 

 

Sok márka kollekcióját megtalálod a Fashion Days-en, mint például a Koton, Triumph és Karl Lagerfeld darabjait. Ha a nőies és minőségi darabokat keresel, ajánljuk a Guess és Ted Baker fürdőruháit.