Lacoste

267 termék

Lacoste

A mára már legendásnak számító Lacoste márka története 1933-ban kezdődött, amikor René Lacoste megreformálta a sportos férfidivatot. A hagyományos keményített, szövött anyagú hosszú ujjú ingeket száműzte a sportviseletekből, hogy helyükre egy sokkal kényelmesebb darabot állítson: a klasszikus Lacoste galléros pólót. Az azóta eltelt évek során a Lacoste világmárkává nőtte ki magát, mely olyan egyedi módon vegyíti az eleganciát és a kényelmet, ahogy senki más.

Ma a Lacoste egyedülállóan széles körű kínálattal rendelkezik: ruházati termékeket, lábbeliket, parfümöket, bőrárukat, szemüvegeket, karórákat, öveket, lakástextilt, ékszereket, valamint mobiltelefon kiegészítőket is ajánl vásárlóinak. A Lacoste sikerének záloga a hitelesség, a minőség és az elegancia tökéletes ötvözése.

Az időtlen stílusa teszi különbözővé a többi márkától. Autentikus gyökereire támaszkodva a Lacoste a nyugodt elegancia szimbóluma. Klasszikus fazonjait újra és újra megújítja és felfrissíti, de mindig hű marad örökségéhez.

René szellemiségét a Lacoste ma is őrzi termékeiben. Elegáns és sajátos stílusára hatással vannak a friss trendek, kreációira az optimista életszemlélet jellemző.