DKNY

201 termék

DKNY

Donna Karan számára a tervezés nem csupán önkifejezést jelent: szerinte a tervezés a testtel kezdődik és végződik. Folyamatos kihívást jelent a kényelmet és a luxust, a praktikumot és a vonzót egyensúlyban tartani. Az eklektikus, kényelmet szem előtt tartó és alapos amerikai dizájner 1984-ben alapította márkáját, mely hamar híressé vált és ma az amerikai divat legnagyobbjai közé tartozik. Megtestesíti a luxust, az érzékiséget, a kényelmet és a kreativitást, mely kiváló minőségű anyagokkal, szakemberek által és technológiai innovációval van kivitelezve.

1989-ben a lánya hatására létrehozta a DKNY almárkát. Célja volt, egy fiatalosabb és olcsóbb vonal megvalósítása, melyet New York városának energiája és szelleme hat át. Egy nemzetközi, eklektikus és játékos megjelenés hatja át a DKNY ruháit, melyet a különböző stílusok keveredése jellemez.

Az évek múltával Donna Karan rengeteg díjat kapott humanitárius munkáiért. Az amerikai divattervezők tanácsa 2004-ben életműdíjjal tüntette ki, támogatja az AIDS kutatást és részt vett a Hope Help & Relief Haiti megalapításában.