Ön nem a legfrissebb verziójú böngészőt használja. Az optimális élmény érdekében, kérjük, frissítse a böngészőt. Megértettem

Kapcsolat

CSOMAG ELLENŐRZÉSE HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ESETÉN

Tudjuk, hogy az online vásárlásnak az a része mindig izgalmas, hogy biztosan azt kapod-e, amit megrendeltél. Emberek vagyunk, mi is hibázhatunk, de hogy téged ez esetben semmilyen kellemetlenség ne érhessen, bevezettük a "Csomag ellenőrzése kézhezvételkor" opciót.

A „Csomag ellenőrzése kézhezvételkor" szolgáltatásunkkal megbizonyosodhatsz róla, hogy csakugyan az általad megrendelt termékek vannak-e a csomagban, amit kézhez kapsz; az általad választott színben, méretben és kifogástalan állapotban. Mindenképpen jelezd a futárnak, hogy ellenőrizni szeretnéd a csomag tartalmát, mert a futár csak akkor köteles megvárni ezt, ha megkéred erre. Azonban ez a szolgáltatás nem biztosítja, hogy a termék megfelelő méretét felpróbálással is ellenőrizd. Ha az ellenőrzés folyamán azt látod, hogy a termék valami miatt nem felel meg annak, amit rendeltél, akkor utasítsd vissza az átvételét. További fontos infó, hogy csak a teljes megrendelés átvételét tudod megtagadni, tehát ha a megrendelés több terméket tartalmazott, ezt érdemes figyelembe venni.

Ha az utánvételes fizetési lehetőséget választottad, mindenképpen ellenőrizd a csomag tartalmát, mielőtt fizetnél a futárnak! Abban az esetben, ha online, bankkártyával fizetted a megrendelésedet, és az ellenőrzés után visszautasítod az átvételt, akkor mi a csomag feldolgozását követő lehető legrövidebb idő alatt megtérítjük neked a megrendelés összegét.

Amennyiben élsz a "Csomag ellenőrzése kézhezvételkor" lehetőséggel, és ennek alapján visszautasítod az átvételt, a visszaszállítás költségeit a Fashion Days fedezi.

 

Legutóbb megtekintett termékek
Az összes törlése
Önnek még nincsenek megtekintett termékei. Találja meg, amit szeretne, az oldal felső részén található kereső funkció segítségével.
Kapcsolja be ezt a funkciót, hogy lássa a legutóbb megtekintett termékeket.