CALVIN KLEIN JEANS

1129 termék

CALVIN KLEIN JEANS

Mára már a világ egyik vezető divat-, dizájn- és marketingcégeként számon tartott Calvin Klein Inc. 1968-ban indult, amikor Calvin Klein egy gyerekkori barátjával megalapította női kabát üzletét. Az újságírók és divatszakértők figyelmét Calvin Klein azonnal felkeltette letisztult szabásvonalaival, valamint ízléses, minimalista stílusával, és ezzel kezdetét vette a sikertörténet. A hetvenes évek újabb sikereket hozott a divatháznak, a tervező modern szemléletének és kreatív filozófiájának köszönhetően.

Ahogy a cég növekedett, úgy alakította ki ready-to-wear, farmer, fehérnemű és parfüm kollekcióit, valamit indította el mára ikonikussá vált reklámkampányait. Az azóta eltelt évek során a Calvin Klein a világ egyik legnagyobb divatházává és legismertebb márkájává nőtte ki magát.

1978-ban indították el farmerkollekciójukat Calvin Klein Jeans néven, mely azóta a világ egyik legnépszerűbb dizájner farmerruházati márkájává nőtte ki magát. Az azóta eltelt 30 évben a márka kialakította egyedi stílusát, melyet az olyan jellegzetességekről, mint az omega alakú zsebtűzés, a kifogástalan fazonok, egyedi részletek és innovatív kezelési eljárások, a világ minden táján felismernek. A Calvin Klein Jeans elsősorban fiatal férfiak és nők számára készíti friss és izgalmas farmerkollekcióját, melyet különleges táskák, karórák, ékszerek és lábbelik egészítenek ki.