Gant

640 termék

Gant

A GANT egy életérzést kifejező márka, mely ötvözi az amerikai sportruházat tradícióit az európai stílusokból építkező minőségi kortárs divattal. A cég fontosnak tartja az eredeti amerikai Keleti part hagyományát, mely egészen 1949-re nyúlik vissza, New Haven városába. Azóta a márka továbbfejlődött és integrálta az európai hatásokat is, majd globális jelenlétre tett szert a világban, több mint hatvan országban, több mint hétszáz üzletével és négyezer kiskereskedésével.

A márka egyaránt gyárt női, férfi és gyermek termékeket, mindet kiváló minőségű anyagokból, a színek és a szeretet üzenetét hirdetve. Kínálatában szerepelnek karórák, lábbelik, napszemüvegek, fehérneműk és lakberendezési termékek is.

A GANT termék azonnal felismerhető, hisz saját hagyományokkal rendelkezik. A cég jelenleg azon dolgozik, hogy a huszadik századot átvezesse a huszonegyedikbe, modern fazonjaival, cseles részleteivel, elegáns vonalaival. A GANT tudja, hogy a csíkos és kockás minta sosem megy ki a divatból, többek között ezzel is tiszteleg a múlt előtt, miközben újabb és újabb terveket készít és diadalokat arat. A cég azt tartja, hogy a jövőből csak akkor lehet kihozni a legjobbat, ha figyelembe vesszük a múlt tanulságait.