U.S. Polo Assn.

1207 termék

U.S. Polo Assn.

Az amerikai sportos ruházat egyik legkedveltebb márkája, egyben az Amerikai Lovaspóló Szövetség hivatalos márkája, a U.S. Polo Assn. 1890-ben indult hódító útjára.
A márka tervezői tudják, hogyan ragadják meg legjobban a sportos életstílus lényegét. Kényelmes és stílusos darabok megalkotásával egy jellegzetes stílust hoztak létre, mely elsősorban mesteri szabásvonalairól ismerhető fel. Erre különösen nagy figyelmet fordítanak női, férfi, és gyermek kollekcióik megtervezésénél, valamint odafigyelnek a részletek aprólékos kidolgozására a kiegészítők, karórák és cipők megalkotásánál is.

A U.S. Polo Assn. márka a USPA Properties, Inc. irányítása alatt áll, ami az Amerikai Lovaspóló Szövetség egy profitorientált leányvállalata. Ez biztosítja, hogy a márka termékei mind hivatalos licensztermékek, és nagy népszerűségnek örvendnek a sportos stílus kedvelői körében. A sikeres licenszprogramnak köszönhetően a U.S. Polo Assn. kollekciói már a világ 135 országába eljutottak, ahol saját márkaboltokban, valamint áruházakban is kínálják ezeket a termékeket.