Ön nem a legfrissebb verziójú böngészőt használja. Az optimális élmény érdekében, kérjük, frissítse a böngészőt. Megértettem

Fizetési módok

Fizetési módok

Többféle fizetési lehetőség közül is választhatsz
Online bankkártyás fizetés
Elfogadott kártyák: Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron. A bankkártyával, előre történő fizetés díjmentes. A fizetés során megadott adatok védve vannak a nemzetközi elvárásoknak megfelelő, auditált biztonsági rendszerek által. További információk: www.payu.hu

A megrendelés véglegesítése után átirányítunk a PayU weboldalára.

Fizethetsz készpénzben kiszállításkor
Express One, Magyar Posta
Megrendelésedet a csomag átvételekor készpénzzel tudod kifizetni. Utánvétes fizetés esetén 299 Ft-os kezelési költséget számolunk fel.
„Fizetés egy kattintással” fizetési mód
A könnyebb és gyorsabb fizetés érdekében mentsd el bankkártyád adatait ehhez a kézbesítési címhez, így a jövőben nem kell újra és újra megadnod azokat. A megrendelés véglegesítése után közvetlenül a PayU megerősítő oldalára irányítunk majd.

Ha bankkártyádon aktiválásra került az internetes biztonsági kód szolgáltatás (3D Secure Code), a rendelés véglegesítése után átirányítunk a Payu hitelesítő oldalára.
Legutóbb megtekintett termékek Az összes törlése
Önnek még nincsenek megtekintett termékei. Találja meg, amit szeretne, az oldal felső részén található kereső funkció segítségével.
Kapcsolja be ezt a funkciót, hogy lássa a legutóbb megtekintett termékeket.