Love Moschino

439 termék

Love Moschino

Az 1983-ban indult Moschino divatcéget, melynek almárkái a Cheap and Chic és a Love Moschino, elsősorban színes, játékos, egyszerre elegáns és excentrikus dizájnjaiért szeretik rajongói. 1994-ben, az alapító Franco Moschino halála után Rossela Jardini lett a divatház kreatív igazgatója, majd őt a lázadó brit zseni, Jeremy Scott váltotta a közelmúltban. Jeremy Scott első Moschino munkájának bemutatkozása a 2014-es őszi kollekció volt.

Egyik almárkája, a Love Moschino (korábbi nevén Moschino Jeans) hanyagságáról és iróniájáról híres. A Moschino stílusra jellemző humor és pimaszság az almárka kollekcióin is érvényesül, viszont a Love Moschino elérhetőbb áron kínálja termékeit. A divatot fő önkifejezési formának tekintő emberek a márka legnagyobb rajongói, és kínálatában a ruhák mellett már kiegészítők és parfümök is szerepelnek.

Ma már a Moschino a divatvilág egyik legismertebb és legnépszerűbb márkája, a hírességek egyik kedvence. Nemrég ünnepelte harmincadik születésnapját, és szabadságot hirdető filozófiája mit sem változott az évek során. Sikere könnyedségében rejlik, sosem veszi magát igazán komolyan. Világszerte huszonkét önálló üzletük van, de számos multi-brand nagyáruház is kínálja termékeiket.