Puma

Puma

3381 termék

Puma

Ha stílus, teljesítmény és innováció találkozásáról van szó, akkor a Puma az a márka, mely 1948-as megalapítása óta alkotja a trendeket. 1924-ben a német Rudolf és Adolf Dassler elindították Dassler Brothers Shoe Factory nevű cégüket, ám később elváltak útjaik, és Rudolf Dassler megalapította a Puma nevű cégét, mellyel átalakította a sportruházati termékek piacát és történelmet írt ezen a területen.

A márka több mint 65 éve gyárt kiváló minőségű termékeket a világ legkimagaslóbb sportolóinak. A cég nevéhez fűződik a világ első stoplis cipőjének a megalkotása, ez a „Super Atom”. Sportruházati kollekcióik mellett olyan kiegészítőket és ruházati termékeket is kínálnak, melyeket a sportélet legkülönfélébb területei ihlettek: nemcsak a labdarúgás, hanem a futás, edzés, fitnesz, golf vagy akár a motorsportok. Innovatív technológiák és jellegzetes dizájn határozza meg a márkát, egybeolvasztva a sport, az életmód és a divat hatásait.

Az évek során a Puma olyan márkákkal dolgozott együtt, mint Alexander McQueen, Mihara Yasuhiro és Hussein Chalayan PUMA Black Label néven. Az ehhez a vonalhoz tartozó termékek a teljesítményt és a különleges életmódot helyezik a középpontba, minőségi stílusban, ötvözve a szaktudást és a funkcionalitást.

A Puma sosem áll meg: tovább keresi az új utakat, mindig növekvő tempóban, ahogyan azt jelszavuk is jelzi: „Forever Faster”. Ez a szlogen magában foglalja a márka gazdag történetét és az agilitást, mellyel mindig a jobbra törekednek.