Tommy Hilfiger

2058 termék

Tommy Hilfiger

Az amerikai hagyományokkal rendelkező nemzetközi márka, a Tommy Hilfiger a stílus univerzális nyelvén kommunikál. Időtálló klasszikusai már több mint huszonöt éve az amerikai divat meghatározó szereplői.

Tommy Hilfiger 1985-ben alapította a nevét viselő márkát, melynek első férfikollekciójában a hangsúlyt a nadrágok és az ingek kapták. Később a női és a gyermek vonallal, parfümökkel és farmer termékekkel is bővült palettája.

Az amerikai stílus és a modern popkultúra nagy befolyással bírt a márka életére.

Napszemüvegek és szemüvegkeretek
A Tommy Hilfiger napszemüvegekben és szemüvegkeretekben nagyszerűen megjelenik a klasszikus amerikai stílus, egy kis játékos csavarral. Különböző témákból merít ihletet, mint a retro pop vagy a hajókázás. Textúrák, minták, színek és formák vegyítik a hagyományos stílust a merészebb modernnel.

Karórák
A márka karórái elengedhetetlen kiegészítői a férfi és női ruhatárnak. Klasszikus dizájnjai a modern technológiával ötvözve időtálló időmérőket ígérnek. Termékei olyan anyagokból készülnek, mint a rozsdamentes acél, a fém, a szilikon, a bőr vagy az IP bevonat, melyet a színek és a díszítések tesznek igazán tökéletessé. Bármilyen alkalomra megtalálhatja az Önhöz illő karórát!

Ékszerek
Vonzó, merész, sportos vagy nőies? A Tommy Hilfiger minden stílushoz kínál megoldásokat ékszerek és kiegészítők terén. Kollekcióiban kedvére válogathat gyűrűt, karkötőt, nyakláncot vagy fülbevalót, bármilyen alkalomra. A Tommy Hilfiger ékszereivel nem marad észrevétlen!

Zoknik
Legyen szó pamutról, gyapjúról vagy kasmírról, a Tommy Hilfiger zoknik igazi minőséget nyújtanak lábai számára! A sportostól a hagyományos dizájnokig, a bohém mintás, színesen át mindenki megtalálja a hozzá illő darabot.

Parfümök
A Tommy Hilfiger parfümjei az amerikai szabadság illatát árasztják, akár fűszeres, gyümölcsös, édes, pézsmás vagy friss illatról van szó. Az illatanyagokat úgy állították össze, hogy viselője magabiztosságot, érzékiséget sugározzon. Nőknek és férfiaknak készülő parfümjeiben a hagyományos illatjegyeken van a hangsúly, melyet egy modern csavarral tesznek még egyedibbé.

Táskák
A Tommy Hilfiger márka széles táskakínálattal rendelkezik: sporttáska, válltáska, aktatáska, hátizsák - így a nagyvárosi felfedezők stílusosan utazhatnak a nagyvilágban. Prémium anyagok, élénk színek és apró minták teszik a táskákat egyedivé, melyeket magunkkal vihetünk egy laza vakációra vagy akár egy üzleti útra is.