Trespass

189 termék

Trespass

A ma Tresspass néven ismert céget, mely az egyik vezető angol outdoor ruházati céggé nőtte ki magát, 1938-ban alapították a skóciai Glasgowban. Karrierjüket egyenruhák gyártásával kezdték, a helyi rendőrség számára készítettek termékeket, de hamarosan irányt váltottak, és megszülettek azok a ruhadarabok, melyeknek a cég későbbi sikereit köszönheti: az anorákok és egyéb vízálló kabátok.

Az évek során a Trespass gyors fejlődésnek indult. Ahogy a vevőkörük növekedett, úgy szélesedett a termékkínálat is, és körvonalazódott a cél: csakis a legjobb minőségű technikai ruházati termékek gyártása. Síruházatot és egyéb outdoor darabokat és túrafelszereléseket készítettek elérhető áron, mint például vízálló kabátokat és túracipőket. A kibővült termékskálával együtt megszületett az igény is, hogy saját fejlesztésű technikai anyagokat használjanak. Így születtek meg az olyan innovációk, mint a res-tex™, Softshell™, Coldheat™, AirTrap™, Duoskin™ és a Moskitophobia™.

A Trespass célja az, hogy a túrák és szabadtéri programok iránti szenvedélyét képes legyen átadni az összes kollekciójában. A mára már 150 üzlettel és élénk online forgalommal rendelkező cég 2014-ben bátran tekint az új kihívások elé, és további üzletek nyitását tűzte ki célul.