Ön nem a legfrissebb verziójú böngészőt használja. Az optimális élmény érdekében, kérjük, frissítse a böngészőt. Megértettem

Rólunk

CÉGÜNK TÖRTÉNETE

570x300-family

Az első lépések

Történetünk 2009-ben kezdődik, abban az évben, amikor a Fashion Days alapítói úgy döntöttek, hogy létrehoznak egy exkluzív webshopot, hogy a divatrajongók a lehető legkényelmesebben juthassanak hozzá kedvenc márkáik kollekcióihoz. Az évek során az igények és a célok kicsit átalakultak, mi is szerettünk volna minél változatosabb termékkínálatot nyújtani egyre szélesedő vevőkörünknek, és mindenki egyedi igényét kiszolgálni: ruházati termékeket, lábbeliket és kiegészítőket kínálni minden korosztály számára. Utunk jelenlegi állomása az a márka, amit jelenleg is jól ismersz: egy rendkívül változatos termékkínálatot nyújtó divatportál, mely bárhol és bármikor rendelkezésedre áll. Nézzük, milyen út vezetett idáig!

Mérföldkövek

2009 : Az alapokat a divat és az elektronikus kereskedelem házasítására fektettük, mely határtalan legetőségeket nyújtott: így született meg a Fashion Days.

2011: A Naspers Csoport része lettünk, mely számos új innovációs előnnyel járt.

2013: Az átalakulás éve. A korábban kizárólag meghívásos alapon működő, exkluzív divatportál helyett egy sokkal szélesebb közönséget kiszolgáló webshoppá váltunk, melynek célja, hogy mindig friss divatinspirációkat kínáljon egyre növekvő vásárlóközönségének. Ezért a korábbi outlet-elv helyett már főleg aktuális szezonos kollekciókra helyeztük a hangsúlyt. A vásárlói élmény növelése érdekében optimalizáltuk a logisztikánkat is, aminek köszönhetően csupán pár naposra csökkent a kiszállítási idő.

2014: Elindítottuk saját márkánkat, a ZEE LANE-t (npi, férfi és gyermek kollekciókkal), valamint mobilapplikációnkat.

2015: Stratégiai együttműködésre léptünk az eMAG céggel, és ez a lépés megerősítette a Fashion Days vezető pozícióját a régió e-kereskedelmi palettáján.

2016: Új előnyöket vezettünk be, melyek fokozzák a vásárlói élményt: létrehoztuk a kívánságlistaként is működő Kedvencek funkciót, valamint ideiglenesen bevezettük az ingyenes kiszállítást.

2017: Ebben az évben történt meg a Fashion Days és az eMAG platformjainak az egyesítése, ami egy rendkívül komplex technikai folyamat volt. Ugyanebben az évben bevezettük az ingyenes termékvisszaküldést, valamint a csomagpontokat is. Ma már több ezer csomagpont valamelyikére is kérheted megrendeléseid szállítását!

Napjainkban is arra törekszünk, hogy egyre jobb szolgáltatásokat nyújtsunk, és tökéletes vásárlási élményt, valamint naprakész divattippeket hozzunk el neked.

Hogy ne maradj le semmiről, érdemes minket közösségi csatornáinkon is követni: The Daily Issue, Facebook, InstagramYouTube csatornáink csak rád várnak!

Legutóbb megtekintett termékek
Az összes törlése
Önnek még nincsenek megtekintett termékei. Találja meg, amit szeretne, az oldal felső részén található kereső funkció segítségével.
Kapcsolja be ezt a funkciót, hogy lássa a legutóbb megtekintett termékeket.