adidas

Nincs ilyen termék

adidas

Az óriási adidas márka hosszú múltra tekint vissza. A világ egyik legismertebb sportmárkáját Adolf Dassler és fivére Rudolf családi vállalkozásként alapította 1920-ban, a németországi Herzogenaurachban. A testvérek útjai az 1940-es években szétváltak, de a márka számára nem létezett lehetetlen.

Adi Dassler álma volt biztosítani minden sportoló számára a legjobb termékeket, melyek segítségével jobbak, gyorsabbak és erősebbek lehetnek. Mindezen elvek jellemezték Dassler karrierjét 1978-as haláláig. Világszerte 700 szabadalom és egyéb ipari tulajdonjogok mesélnek Dassler tökéletességre való törekvéséről. A hit és a kitartás még ma is él az adidas almárkáiban.

Az adidas Sport Performance vezérelve: „játssz és nyerj”. A hangsúly elsősorban öt területre oszlik: futball, kosárlabda, futás, edzés és kültéri sportolás.

Az adidas Sport Style több csoportra oszlik. Az Originals Group, a Fashion Group és az adidas Originals elhozza számunka a múlt örökségét, melyek időtálló formatervezésükkel időtlen klasszikusokká váltak, nemcsak a sportolók köreiben, de az utcai divatban is.

A Fashion Group tartalmazza az Y-3, Porsche Design Sport, adidas SLVR és adidas NEO márkákat is. Együtt adnak egy teljesen új fogalmat a valódi sportruházatnak.

Az évek során folyamatosan fejlődő forradalmi termékek számos sportolási tevékenységben helyt álltak. Innovatív márkává és minden sportoló és atléta által kedvelt és vezető divatstílussá vált a világ minden táján.