adidas Originals

1 termék

adidas Originals

A sportruházat egyik óriásának története 1920-ban kezdődött, amikor Adolf és Rudolf Dassler megalapították az akkor még családi vállalkozásként működő cégüket a németországi Herzogenaurachban. Útjaik elváltak 1940-ben, de az adias akkor már töretlenül haladt a siker útján.

Adolf Dassler álma volt biztosítani minden sportoló számára a legjobb termékeket, melyek segítségével jobbak, gyorsabbak és erősebbek lehetnek. Mindezen elvek jellemezték Dassler karrierjét 1978-as haláláig. Több mint 700 szabadalom és egyéb ipari tulajdonjogok tanúskodnak Dassler tökéletességre való törekvéséről. Filozófiája még ma is él az adidas almárkáiban.

Az adidas nagyszerűsége abban áll, hogy a funkcionális sportruházat határain túllépve meg tudott hódítani más piacokat is. Az adidas Originals almárka a hetvenes és a nyolcvanas évek divatjának örökségéből táplálkozva friss és divatos fazonokkal hódítja meg napjaink divatrajongóinak és hipstereinek a szívét. Az adidas a sportpályákon, a kifutókon, az utcán és az edzőtermekben is bizonyítja, hogy a stílus és minőség találkozása soha nem megy ki a divatból. Tervezői elérték, hogy a márka mindig friss és aktuális tudjon maradni időtől, helytől és életstílustól függetlenül.