Bensimon

27 termék

Bensimon

A Bensimon márka már több mint huszonöt éve kombinálja a művészetet, a dizájnt és a divatot. Filozófiája szerint az élet egy hatalmas utazás, melynek egyik legfontosabb célja az érzelmek egyedi kifejezése.
A Bensimon egy családi vállalkozásként indult, és alapvető értékeit sikerült generációról generációra átörökítenie. Ezek között található az élmények megosztása, a nyitottság, a színes világlátás, az egyediség ünneplése, valamint az időtálló stílus.

A cég nemcsak ikonikus és összetéveszthetetlen vászoncipőiről híres, melyek az emblematikus párizsi utcai divatot tükrözik, hanem már nőies és elegáns ruházati termékeket is kínál vásárlóinak.

A Bensimon vászoncipők tökéletesen megtalálják helyüket bárki ruhatárában, minden generációban. Ikonikus forma, kényelmes kialakítás és egy csodás színpaletta gondoskodik arról, hogy bárki megtalálja köztük az egyedi stílusához illőt. A Bensimon vászoncipő napjainkban is egy igazi francia kedvenc, mely több generáció mindennapi ruhatárának tökéletes és praktikus kiegészítője lehet. Világhírnevét annak is köszönheti, hogy számos híresség is letette mellette a voksát.