Champion

208 termék

Champion

1919-ben a Feinbloom testvérek alapították meg a ma is jól ismert Championt. A vezető ruházati márka küldetése: egyedi sportos megjelenés, mely a folyton megújuló és a lehető legmagasabb színvonalú kreatív dizájn keretében valósul meg. Kollekcióikban a történelem, a tradíciók és az eredetiség tökéletes elegye érvényesül. Fő inspirációs forrásuk a sport, a versenyszellem és a mozgás szeretete.

A Champion áttörő újításokat vezetett be a sportruházat területén. Piacra dobták az első kapucnis pulóvert, az első rövidnadrágot hálós anyagú béléssel, valamint az első sportmelltartót. Termékeik megalkotása során különösen nagy figyelmet fordítanak arra, hogy mire van szüksége egy sportolónak - akár amatőr, akár profi szinten. Sikerük titka speciális anyagokból készült tartós és praktikus ruhadarabok és sportkiegészítők előállításában rejlik, melyek követik a legfrissebb divatot. A minőségi sportruházat iránti elkötelezettségük a profi sportolók egyik legnagyobb kedvencévé tette a márkát.

Az olasz székhelyű cég ma már a világ legfontosabb divatmárkái közé tartozik. Több mint hatvan országban vannak jelen, Európában, Afrikában és a Közel-Keleten.