Dickies

Nincs ilyen termék

Dickies

A Dickies márka története 1922-re nyúlik vissza, amikor C. Don Williamson édesapjával és unokatestvérével együtt létrehozta családi vállalkozását. Nem is sejtették ekkor még, hogy kantáros nadrágokat gyártó kis cégük valamikor a világ egyik vezető munkaruházati vállalata lesz.

A Dickies márka története 1922-re nyúlik vissza, amikor C. Don Williamson édesapjával és unokatestvérével együtt létrehozta családi vállalkozását. Nem is sejtették ekkor még, hogy kantáros nadrágokat gyártó kis cégük valamikor a világ egyik vezető munkaruházati vállalata lesz. A Dickies egy két lábbal a földön álló, realista márkaként definiálta magát, mely a funkcionalitást helyezi előtérbe. Nem csupán munkaruhát gyárt, hanem olyan ruházatot, amit öröm viselni, és dolgozni is kényelmes benne.

100 év elteltével is a Dickies az emberek első számú választása, ha minőségi, tartós és praktikus munkaruházatot keresnek. Tetoválóművészek, görkorcsolyázók, kerékpárkészítők és építőipari munkások tették le voksukat a márka mellett a világ számos táján. Természetesen a stílus sem utolsó szempont; ha nem túl kirívó, de igényes kialakítású, letisztult öltözékre van szükség, a vásárlók a Dickies termékeihez fordulnak.