Dsquared2

Nincs ilyen termék

Dsquared2

Dean és Dan Caten a Dsquared2 márka mögött álló két név. A páros szerint a siker receptje a következő: popkultúra plusz olasz szabászat. A kanadai ikerpár 1991-ben választotta Olaszországot lakhelyének, és itt mutatta be első férfi kollekcióját 1994-ben. Ezt 2003-ban követte a női vonal, és a többi már történelem. Ruházati cikkek, napszemüvegek, parfümök, kozmetikai termékek találhatók a cég kínálatában, és a lista folyamatosan bővül.

Mostanra már egyértelművé vált, hogy nincs még egy olyan páros a divatszakmában, aki ennyire jó érzékkel lenne képes a divat és a zene ötvözésére. A duó híres extravagáns és színpadias stílusáról, ha a kifutón való megjelenésről van szó, és minden kollekciójuk szinte önmagában egy előadás és állásfoglalás a divatról. A szakma nagyjai mind rajonganak a tervezéseikért, és akárhol is tűnik fel egy-egy kreációjuk, mindig magára vonja a figyelmet. A zenészek (pl. Justin Timberlake, Christina Aguilera, Rihanna, és Madonna) is rajonganak a márkáért, egyik nagy kedvencük a farmerruházati termékek.

A glam-rock hangulat, a szemtelen kanadai szellemesség adják meg a Dsquared2 filozófiájának alapjait. Az évek során a márka folyamatosan fejlődni tudott, és egyre kifinomultabb és stílusosabb lett.
Ha új utakat keres az alternatív luxus területén, vessen egy pillantást a márka újragondolt fűzőire és motoros dzsekijeire.