GUESS

3345 termék

GUESS

1981-ben a Marciano testvérek elhagyták Dél-Franciaországot, és álmukat követve Los Angeles-ben megalapították a GUESS márkát. A cég elsősorban farmeranyaggal dolgozott, és hamar az egyik legismertebb és legkedveltebb márkává vált a világon.

Maurice Marciano felelős a dizájnért és az árbevétel növeléséért, míg Paul az imázsért és marketingért. A Naomi Campbell, Claudia Schiffer és Drew Barrymore főszereplésével készült ikonikus fekete-fehér reklámok, valamint az egyedi ruhák és kiegészítők mind hozzásegítették a céget a világhír eléréséhez. A GUESS a fiatalos, szexi és kalandos életstílus szimbólumává vált.

Elin Kling divatbloggerrel közösen megalkottak egy mini kollekciót, Elin Kling for Marciano néven. A svéd szépség mindig is nagy rajongója volt a márkának, és kollekciója megalkotásakor a klasszikus spanyol nőiesség és a matador stílus inspirálta.

A cég napjainkban több mint 1210 üzlettel rendelkezik világszerte, és több almárkával, melyek a GUESS by Marciano, GUESS kids és GUESS watches.