Juicy Couture

24 termék

Juicy Couture

Senki sem tagadhatja, hogy van valami egészen egyedi és addiktív a Juicy Couture stílusában. Néhányan azt mondják, hogy a titok a márka magabiztos nőiességében rejlik, mások szerint az eredeti és játékos dizájn a kulcs. Az igazság valószínűleg valahol a kettő között van.

Az olyan hírességek által viselt márkát, mint Madonna, Jennifer Lopez és Paris Hilton, 1997-ben alapította a Los Angeles-i Pamela Skaist-Levy és Gela Nash-Taylor. Napjainkban Leann Leanz a cég kreatív igazgatója és elnöke.

Leanz tisztában volt azzal, hogy a márka hírneve elsősorban a luxuskategóriás otthoni ruházati termékekből ered, és 2011 novemberében úgy döntött, hogy új irányba akar indulni. Ekkor mutatta be első szezonális kollekcióját New Yorkban. Ezek után elkezdték az utcai ruházati termékek gyártását, és a híres bársony szabadidőruhák mellett klasszikus és elegáns alapdarabokat is piacra dobtak.

Az idei őszi kollekciójuk csinos kis ruhákat, cseresznyepiros kerékpáros kabátokat, divatos farmernadrágokat kínál. A cég mára már stabilan megalapozta helyét a divatvilágban, olyan termékekkel, mint táskák, cipők, baba kiegészítők. A vásárlók tudják, hogy mindig kellemes meglepetésekre számíthatnak a márkától, mely a magabiztos nőiességet jeleníti meg minden tervezésében.