Kickers

Nincs ilyen termék

Kickers

A Kickers képes rá, hogy felismerje, milyen szempontok szerint vásárolnak cipőket az emberek, és arra is, hogy kielégítse az ezzel kapcsolatos igényeket. A márka 1970-ben alakult, és azóta is stílusos lábbelik létrehozásáról ismert, melyeket bárki viselhet, akár gyerek, akár felnőtt az illető. Célcsoportjának a magabiztos és divattudatos embereket tekinti, nekik készíti kényelmes és egyedi cipőit.

A Kickers termékei nem hiányozhatnak az ember cipősszekrényéből, mert minden egyes darab garantálja az egyedülálló kényelmet és a részletekre való odafigyelést. Ezzel együtt pedig klasszikus, laza és elérhető stílussal rendelkeznek.
A kiváló minőség és a divattrendek előtti főhajtás meghozta a Kickers sikerét, és vele a zene- és divatrajongók népes csoportjának hűségét.

A Kick Hi már 1975 óta a márka legikonikusabb dizájnja, és máig az egyik legerősebb vonzóerő a cég kollekcióiban, mivel garantált minőséggel és funkcionalitással rendelkezik.
Az eredeti ideáljaihoz és eszméihez hű maradó Kickers továbbra is szerves része a fiatalos zenei kultúrának, ikonikus és utánozhatatlan stílusával.