Lotto

32 termék

Lotto

Az olasz Lotto sportmárkát 1973-ban alapította a Caberlotto család. A Lotto neve mára egyet jelent a technológiai kutatással és dizájn innovációval. Bár a márka teniszcipők gyártásával kezdte történetét, mára már a labdarúgás iránt is elkötelezettek, emellett sok más sporttevékenységhez is kínálnak termékeket. Összetéveszthetetlen logója két, részben egymás fedő sportpályát jelképez.

A Lotto nem véletlenül erősítette meg hírnevét az évek során. A márka nemcsak kiváló minőségű ruházati termékeket és cipőket gyárt, de szabadidős tevékenységekhez megfelelő termékeket is, melyek az innovációt, dizájnt és technológiát helyezik a középpontba – azokat a dolgokat, amikről a Lotto már megalakulása után ismertté vált.
Kényelmes és praktikus dizájnjai úgy képesek reagálni a legnagyobb igényekre is, hogy közben nem kötnek kompromisszumot a stílus terén sem.

A Lotto három almárkával rendelkezik: Lotto Leggenda, Lotto Works és Le dd. A Lotto Leggenda az, amelyik leginkább ápolja a cég hagyományait, a Lotto Works kiváló minőségű biztonsági ruházatot és munkaruházatot kínál, cipőkkel, ruházati termékekkel és kiegészítőkkel, míg a Le dd kollekciói mokaszinokat és papucsokat tartalmaznak.

A cég 1999 óta, amikor helyi üzletemberek egy csoportja vette át irányítását, nagyon aktív a sportszcénában, és ennek hatására megkapta új nevét is: innentől Lotto Sport Italia S.p.A. a neve.
Mára már a cég több mint hetven országban érhető el, független sportruházati üzletekben, szakboltokban és áruházak sportruházati osztályán.