Mustang

238 termék

Mustang

Louise Hermann 1932-ben alapította a MUSTANG céget, amit ma már Európa egyik első számú farmermárkájaként tartunk számon. A történet szerényen indult, munkaruhák előállításával, de a siker elkerülhetetlen volt, miután Hermann összefogott a Sefranek családdal, és együtt lefektették egy gazdag jövő alapjait.

Széleskörű kínálatának köszönhetően – farmerruházat mellett bőrkabátokat, cipőket, kiegészítőket és fehérneműt is forgalmaznak – egyre népszerűbb a világ minden táján.

"Mindig légy hű önmagadhoz" – ez a MUSTANG filozófiája, ezért az őszinteség és hitelesség minden egyes termékük elkészítésénél elsődleges szempont. A céget a kezdetek óta a család vezeti, akik azóta is két lábbal állnak a földön és a praktikus kreativitás hívei. Tervezői azt tűzték ki célul, hogy minden vásárlójuk megtalálja a hozzá illő tökéletes farmert stílusban, fazonban és méretben. Ez nem meglepő, annak a tudatában, hogy ez a cég volt az, amelyik behozta és tette népszerűvé a női farmer- és kordnadrágot Európába, valamint megalkotta az első strech farmert.