Ray-Ban

53 termék

Ray-Ban

A legendás napszemüvegeket és szemüvegkereteket gyártó Ray-Ban márka a Bausch & Lomb égisze alatt jött létre 1937-ben. Több mint 75 éves története során a márka eredeti dizájnjaival és egyedülálló minőségével szerzett világhírt.

A nagy áttörést az jelentette, amikor az amerikai légierő felkérte a céget, hogy pilótái számára készítsen napszemüvegeket. Ekkor születtek meg az azóta ikonikussá vált, színátmenetes lencsékkel és fémkeretekkel készülő pilótaszemüvegek. Ezek a napszemüvegek hamarosan a hollywoodi sztárok nagy kedvenceivé váltak, és így a Ray-Ban örökre beírta nevét a divattörténetbe. Mai napig a divatvilág egyik nagy kedvence a Wayfarer modell, valamint az Aviator, melynek rajongói közé tartozott James Dean, Audrey Hepburn és Tom Cruise is.

Egyedülálló anyaghasználatának, egyedi innovációinak és a legjobb minőségű szemüveglencsék kifejlesztésének köszönhetően a Ray-Ban az iparág egyik legnagyobb úttörője. Töretlen népszerűségének titka a tartós, kényelmes és divatos szemüvegeinek köszönhető, melyek mindig stílusosak és örök divatot képviselnek.

Ma már bátran kijelenthetjük, hogy a Ray-Ban kiállta az idő próbáját. Napjainkban a világ legnagyobb számban eladott szemüvegmárkája, piacvezető a kategóriájában, és termékei valódi kultikus daraboknak számítanak a divatrajongók szemében.