Sector

41 termék

Sector

Az 1973-ban alapított Sector No Limits neve mindig is egyet jelentett a folyamatos kihívásokkal. Lényege pár szóval összefoglalható: elpusztíthatatlan, olasz dizájn, sportos, precíz, teljesítmény és innováció. Ezen jellegzetességek mindig a Sector tulajdonságait képezik.
A márka karóráin érződik a szenvedély a pillanatok megélése iránt és a technológiai kutatásokba vetett szerelem. Az időmérők tökéletesen átadják az intenzív sport filozófiáját: kitartás, szenvedély és hűség.

A nyolcvanas és kilencvenes években sok sikeres élsportoló kedvence volt a Sector technikai és sport karóra, melyekkel felejthetetlen teljesítményeket értek el. Így hamarosan a Sector No Limits a technikai minőség, innovatív dizájn és sportteljesítmény szinonimája lett.

Ma a márka azon sportolóknak kínálja elsősorban termékeit, akik saját magukat legyőzve képesek győzni, magabiztosak, dinamikusak és merészek, akik soha nem akarnak megállni és folyamatosan tesztelik határaikat. A Sector No Limits azonban nemcsak a sportemberek karórája, hanem egy életstílust jelent a természet szerelmeseinek.