Sisley

Nincs ilyen termék

Sisley

Párizs, 1968 és egy farmerkollekció. Ezzel kezdődött a Sisley története, aminek helye ma már megkérdőjelezhetetlen a divat világában. Innováció, kreativitás, egyedülálló kollekciók és kiváló árak - így foglalhatnánk össze röviden a márkát. Célközönsége a fiatalabb generáció, ezért a kezdetektől fogva forradalmiság jellemzi a ruháit, melyek egy csipetnyi avantgárd trenddel vannak megbolondítva.

1974-ben a Benetton csoport megvásárolta a kizárólagos jogokat a név használatára, és 1985-ben egy független kreatív és értékesítési bizottság teljesen új irányvonalat adott a márkának. 1996 egy újabb mérföldkő a Sisley életében, hiszen megújult a márkalogó, sokkal elegánsabb és letisztultabb lett.

A Sisley naprakész kollekcióit több mint 850 üzletben értékesítik világszerte. Sportos és hétköznapi darabokra lelhetnek azok a divatkövetők, akik trendközelben kívánnak maradni. A kiegészítők, színek és anyagok variálásával egy kifinomult és felismerhető stílus alakítható ki.

A Sisley reklámkampányai legalább olyan híresek, mint a Benetton csoporté. Céljuk nem csupán a termék eladása, hanem egy üzenet továbbítása: sajátos életmód és életstílus kialakítása, mely az egyént megkülönbözteti a tömegben.

A Sisley az United Colors of Benetton, az Undercolors of Benetton és a Playlife mellett a Benetton csoport része.