Trussardi

30 termék

Trussardi

A Trussardi divatházat 1911-ben alapította Bergamóban a kísérletezőkedvéről és innovatív szemléletéről ismert Dante Trussardi. A cég luxus kesztyűk gyártásával kezdte karrierjét, majd gyorsan stabil és könnyen felismerhető márkává vált, több mint négyszáz árusítóhelyével és három sikeres vonalával: Trussardi, Tru Trussardi és Trussardi Jeans.

A cég a megalapítása óta az elegancia, a diszkrét kifinomultság, a kísérletezés és az innováció szolgálatában áll. A hatvanas években Dante unokája, Nicola vette át a cég vezetését, és ő tette azzá a márkát, aminek ma is ismerjük, a luxus divat egyik legfontosabb képviselőjévé. A márka termékeit könnyű felismerni a különleges bőrmegmunkálási megoldásairól, a jellegzetes agaras logójáról és a luxus iránti igényéről, mely minden kollekciójukat jellemzi, és nemcsak a ruházati termékeikben jelenik meg, hanem a gasztronómia és a művészet területein is. Ezt támasztja alá a kozmopolita Il Ristorante Trussardi Alla Scala, számos látványos dizájn projekt és természetesen Fondazione Nicola Trussardi.

Napjainkban a márka töretlenül viszi tovább hagyományait. Elegáns, trendek által nem befolyásolható és tradicionális: most is, mint mindig, az olasz kifinomultságot, kreativitást és utánozhatatlan minőséget nyújtja vásárlóinak.