Woolrich

52 termék

Woolrich

Az 1830-ban alapított Woolrich már 180 éve a világ vezető outdoor ruházati termékeket gyártó cége. Az Angliából emigrált John Rich azzal indította útjára a márkát, hogy Pennsylvaniában megépítette első textilgyárát.

A Woolrich ellenállhatatlan tervezéseivel és meghatározó stílusával szerzett magának hírnevet. A cég mára már arról híres, hogy olyan időtlen darabokat mutat be, mint például a Railroad mellény, az Artic kabát és a Buffalo kockás ing.
A technológia és a kutatómunka segítségével, az innovációt ünneplő márka folyamatosan fejleszti termékeit, melyek minden szabadtéri tevékenységhez megfelelnek, és képesek alkalmazkodni az állandóan változó amerikai életmódhoz.

A különleges technológiákkal és könnyű anyagokból gyártott termékek képesek kielégíteni a márka hűséges vásárlóinak igényeit, és kényelmes, ellenálló darabokat alkotni, melyek tevékenységtől függetlenül megbízhatóak maradnak. A kifinomult és funkcionális esztétikával jellemzett Woolrich termékkínálat mára már referenciapontot jelent a divatvilágban.
Generációk fektették már bizalmukat a hagyományaihoz és időtálló értékeihez hűséges cégbe, melyet tagadhatatlan minősége és kiemelkedő outdoor termékei okán világszerte elismernek.