Cacharel

Nincs ilyen termék

Cacharel

Az egyik legkeresettebb francia világmárka a Cacharel, melyet 1958-ban alapított Jean Bousquet. A legendás ready- to- wear divatház a kezdetektől ugyanazt a művészi megközelítést követi.

"A Cacharel" krepp blúz nagy sikert aratott 1963-ban, de az áttörést a ragyogó csapat: Jean Bousquet, Emmanuelle Khan és Corinne Sarrut tervezők, Sarah Moon fényképész és Robert Delpire publicista hozta, akiknek sikerült az alapokat és a márka arculatát a romantika világára formálni.
A költői, varázslatos és álmodozó tervezői megközelítés az évek során folyamatosan formálta a Cacharel márkát. Egyes korábbi tervezői, például Agnès B, Azzedine Alaïa vagy Lolita Lempicka, mára nagy hírnévre tettek szert és saját márkát alapítottak.

Amikor a Cacharel márkára gondolunk, fontos megemlíteni az Anaïs Anaïs parfümöt is. Ez az első és az egyik legsikeresebb luxus illat, melyet megalkottak és leginkább a fiatal hölgyek körében híres.
Két másik népszerű illata a Cacharel pour l'Homme és Loulou.
Mára a Cacharel büszkén képviseli a romantika jegyeit és segíti a nőket a mindennapi énjük felfedezésében mind a divat, mind a parfümök világában. Világszerte férfi és gyermek kollekciók is elérhetőek.