Ermanno Scervino

Nincs ilyen termék

Ermanno Scervino

Az olasz Ermanno Scervino divatcéget 2000-ben alapította Ermanno Scervino divattervező és Toni Scervino vállalkozó. Ma már egyedi és ikonikus luxustermékeiről ismerik a világ minden táján.

A firenzei tervező autodidakta módon tanulta a szakmát, a kilencvenes években pedig igyekezett kitanulmányozni mindent, amit csak lehet a luxusdivatról és a tradicionális olasz szabászatról. Az évek során tanultakat hamarosan kamatoztatni tudta első kreációi megalkotása során, melyekkel azonnali sikert aratott. A csak rá jellemző luxus sportruházat, az egyedülálló szabászati vívmányok és a látványos fehérneműkreációk meghozták számára a nemzetközi elismerést.

Egyedi stílusának és eredeti ötleteinek köszönhetően a cég egyre több területre terjesztette ki kínálatát, így ma már olyan almárkái vannak, mint az Ermanno Scervino Woman, Ermanno Scervino Man, Ermanno Scervino Underwear and Beachwear, valamint az Ermanno Scervino Junior.

A márka ma már a világ számos pontján megtalálható. 42 önálló üzletben és számos luxusbutikban és áruházban értékesítik termékeit.